Witam wszystkich.Mam zapytanie,w ostatnich dniach skasowałem swoje auto i rozglądam się za jakąś wypożyczalnią. Może ktoś potrafi doradzić z jakiej najlepiej korzystać?
Też długo nie mogłem się zdecydować na firmę udostępniającą auta. Ostatecznie zdecydowałem się skorzystać z usług ProRent i mogę śmiało polecić. Profesjonalizm pod każdym względem.
Na Mazowszu niestety nie kojarze, ale w Poznaniu mam sprawdzona wypozyczalnie która mogę polecic. Bardzo atrakcyjne ceny i swietna jakość pojazdow, co jest dodatkowym plusem nie ma tam limitów kilometrow
Ja mam nardzo dobre doświadczenia z Polrentalem z Warszawy. Naprawdę bardzo dobre samochody, dobry cennik, jasne zasady. Korzystałem z samochodu jako auta zastępczego z OC sprawcy, ale na pewno jakbym miał okazję wypozcyzać auto w wwa, to brałbym je stamtąd po raz kolejny.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Niedzielny kierowca na autostradzie - nie bądź taki! W okresie świąteczno-noworocznym wielu polskich kierowców przemierza setki kilometrów, by spotkać się z bliskimi czy spędzić wolne dni z dala od domu. Nierzadko przynajmniej część trasy pokonują autostradą lub ...
Ja korzystałem z oferty firmy mobilrent. Jest to firma zajmująca się wypożyczaniem samochodów na terenie całej Polski. Ponadto wprowadziła pojęcie car sharing w Polsce "Car sharing to specjalnie stworzony system, który polega na wspólnym użytkowaniu samochodów. Opiera się na wynajmie samochodu na krótki czas, a często nawet na godziny. Wprowadzenie go w życie powoduje zwiększenie intensywności wykorzystania pojazdów w ciągu doby, co wiąże się z ograniczeniem rosnącej liczby samochodów rejestrowanych prywatnie.". Jest to ciekawe ponieważ można wynająć swój samochód jeżeli nim nie jeździmy a ten zarobi na siebie.
Sprawdzona wypożyczalnia samochodów dostawczych z Warszawy to edostawczy.pl, wynajmują auta do 3,5 tony. TNiestety nie mają plandek. Ja jestem bardzo z nich zadowolony , pożyczałem auto jak leciałem do Niemiec na jeden dzień. Wyszło mnie jakieś trzy stówy. Polecam.
Jeśli chodzi o temat podróżowania wypożyczanym autem, to znalazłem ciekawy temat. Nawiasem mówiąc, to przedmówcy podali ciekawe linki do różnego rodzaju wypożyczalni. Ja sam jakoś nie za bardzo zdawałem sobie sprawę, że jest ich tak dużo, i że mają tego typu oferty. Sam piszę z Podlasia i bardzo często podróżuję po Mazowszu. Dziękuję wszystkim za wyżej wymieniane informacje.
Ja w zeszłym roku zostałam w pewnym momencie bez samochodu i zdesperowana wypożyczyłam auto w najbliższym mi punkcie - padło na motortest w Warszawie. Na dzień dzisiejszy mogę ich spokojnie polecić, ponieważ mają bardzo różnorodne opcje wynajmu i może komuś akurat podpasuje.
Wiem, że to nie jest typowa wypożyczalnia, ale wypożyczyłam u nich samochód na dłuższy okres czasu na bardzo dobrych warunkach, więc chciałam "puścić" informację w świat, żeby inni też skorzystali
Jeżeli ktoś będzie szukał dobrej wypożyczalni aut w okolicach Warszawy w zastępstwie uszkodzonego samochodu lub po prostu będzie go potrzebował to polecam Your Cars to moja zaufana firma w której wynajmuję auta od dawna.
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.