Witam mam pytanie. Jeżeli bym sprowadził sobie samochód z Anglii który ma kierownicę po prawej stronie to czy przerobienie kierownicy na lewą stronę musi myć w autoryzowanym serwisie?? Bo tak słyszałem ale nie wiem bo kiedyś wystarczyło do blacharza mechanika i wszystko było ok. A teraz jak z tym jest?? I jakie są tego koszty mniej więcej??
trzeba zrobić przekładkę tz .kierownicę , światła itp.
załatwić przegląd pierwszy
i rejestrować
największy problem jest z przeglądem
ale prawie każdy zakład przekładkowy załatwia przeglądy
Unikalny system składania tylnych siedzeń – 1999 rok W jaki sposób w samochodzie typu minivan szybko uzyskać płaską podłogę? Przez lata odpowiedź brzmiała zwykle – wymontować tylne siedzenia. Toyota była prekursorem licznych i popularnych dziś rozwiązań typu „smart ...
Jak jeżdżąc skracamy sobie drogę - jazda na skróty Jazda wyznaczonym torem wydaje się kierowcom jedną z oczywistych zasad ruchu drogowego. Tymczasem wielokrotnie można zaobserwować niebezpieczne zjeżdżanie samochodów na sąsiedni pas ruchu, zwłaszcza na zakrętach.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.