Witam mam pytanie. Jeżeli bym sprowadził sobie samochód z Anglii który ma kierownicę po prawej stronie to czy przerobienie kierownicy na lewą stronę musi myć w autoryzowanym serwisie?? Bo tak słyszałem ale nie wiem bo kiedyś wystarczyło do blacharza mechanika i wszystko było ok. A teraz jak z tym jest?? I jakie są tego koszty mniej więcej??
trzeba zrobić przekładkę tz .kierownicę , światła itp.
załatwić przegląd pierwszy
i rejestrować
największy problem jest z przeglądem
ale prawie każdy zakład przekładkowy załatwia przeglądy
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
BMW 328 Hommage 2011 BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.