Anglik

04 Lut 2008, 15:30

Witam mam pytanie. Jeżeli bym sprowadził sobie samochód z Anglii który ma kierownicę po prawej stronie to czy przerobienie kierownicy na lewą stronę musi myć w autoryzowanym serwisie?? Bo tak słyszałem ale nie wiem bo kiedyś wystarczyło do blacharza mechanika i wszystko było ok. A teraz jak z tym jest?? I jakie są tego koszty mniej więcej??
kalor
Nowicjusz

08 Lut 2008, 18:49

Nie trzeba tego przerabiać u autoryzowanego dilera. Można to zrobić w warsztacie. Trzeba też wymienić reflektory.
sox91
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

10 Lut 2008, 11:19

sorka zę dopiero pisze ale nie miałem dostępu do internetu. Tak było wcześniej ale teraz podobno zmieniły się warunki czy nie?? :?:
kalor
Nowicjusz

28 Kwi 2008, 17:44

trzeba zrobić przekładkę tz .kierownicę , światła itp.
załatwić przegląd pierwszy
i rejestrować
największy problem jest z przeglądem
ale prawie każdy zakład przekładkowy załatwia przeglądy
przekładki anglików
500244252
sawik
Nowicjusz

Miejscowość: pabianice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    BMW 328 Hommage 2011
    BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...