bush napisał(a):Witam wszystkich, witaj Migi60
Witam ....
bush napisał(a):Samochod swiezo po przegladze (miesiac) wiec mysle sobie ze skoro przeglad to wkoncu cos ten samochod sprawny musi byc
To niczego nie przesądza.Ja widzialem samochod w tydzień po OBT i nadawał się tylko na złom/SEAT TOLEDO-ulubieniec rudej
![Exclamation :!:]()
/W przypadkach jezeli chodzi o $$$$$ mam taką zasadę:nie wierzę nikomu....
bush napisał(a):Jak to przeszlo przeglad
ktos za to beknie.
Ja gościowi z SEATA powiedziałem zeby pojechal do tego diagnosty co"klepnął"DR i zaproponował mu kupno tego samochodu.Jak to się skończyło tego nie wiem.
bush napisał(a):No to po obejzeniu jazdzie probnej zdecydowalismy sie na jego nabycie.
Nie przypominam sobie ze udzielałem Ci rad w sprawie kupna/sprawdze to/ale zawsze mówie ze warto jechac na SKP i stracic te parę groszy i niech Ci diagnosta wyda opinie w sprawie takiego auta na piśmie...
![Exclamation :!:]()
Bądz pewny ze jak będzie miał się pod tym podpisać to będzie się starał wszystko wylapać i napiasać.Mogę Ci szczerze powiedzieć ze do mnie "handlarze"juz praktycznie sami nie przyjezdzają sprawdzic sam.przed kupnem no chyba ze chce tak klient..
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 20:21 ]Ps.To jaki w końcu kupiłes samochód bo z treści tego postu nie wiem..
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 20:23 ]bush napisał(a):Jednak dowiedizalem sie ze moge anulowac umowe
Tak mozesz to zrobic.Tylko to troche potrwa i chyba trochę kosztuje...
![Sad :sad:]()
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.