mike napisał(a):Pytaj tutaj, doradzimy
No to tak: Toyota Avensis sedan, srebrny metalik. Pierwsza rejestracja grudzień 2002, samochód sprowadzony z Francji. W Polsce jestem pierwszą właścicielką od ok.6lat. Na liczniku 268tysięcy, diesel. Przez ostatnie ok. 4 lata jeżdżę nią b. mało. Srebrna, el.lusterka, szyberdach (który coś ostatnio się zaciął i nie próbuje na siłę do otwierać), skórzana kierownica. Hak holowniczy. Od początku świeci się
kontrolka poduszki powietrznej kierowcy. Tapicerka skórzana, po 16latach użytkowania w niektórych miejscach do przeszycia. Karoseria z niewielkimi śladami korozji. Kontrola techniczna była w listopadzie - pieczątka przybita. Prawdopodobnie do wymiany lub regeneracji turbina, bo bierze za dużo oleju (sugestia pana z warsztatu). Uważam, że to jest super auto, bardzo żałuję, że nowe Avensis są takie drogie... Bardzo podoba mi się w niej duża przestrzeń dla kierowcy i pasażerów, aczkolwiek słabo rozplanowane jest łączenie bagażnika z fotelami tylnymi. Nie zdejmuje się górna półka. Wg kalkulacji ubezpieczenia samochód wart jest ok.7tysięcy złotych, ale nie spodziewam się, że rzeczywiście za tylko go sprzedam... Jest tez komplet opon. Zimówki mają 2 lata. Pomożecie? Oczywiście mogę zadzwonić na numer z kartki zostawianej za wycieraczką - "kupię każdy samochód", ale obawiam się, że wtedy wycena nie będzie rzetelna. Dziękuję.