Aseksualne forum

19 Paź 2007, 22:25

to forum jest jakies bezpłciowe,nikt nic nie wie i nikt nic nie pisze,czy tu są sami młodzi??stażem??/
20.10.2007coś mi się wydaje że troche przesadzilem i pragnę wszystkich bardzo przeprosić,wszystkich których uraziła moja wypowiedz,mam nadzieje że mi wybaczycie
Ostatnio edytowany przez fifi, 20 Paź 2007, 18:22, edytowano w sumie 1 raz
fifi
Nowicjusz

20 Paź 2007, 00:15

Nie, nie tylko młodzi... Mamy też na składzie conajmniej kilku jurnych emerytów... A co do bezpłciowości, to powiedziałbym że raczej tak nie jest... był nawet dość ostry spór o poziom intelektu blondynek, ale to już raczej przeszłość... A może bardziej pasuje Ci poziom intelektualny userów na forach bardziej tematycznych, gdzie na przyklad na forum dla miłośników Mondeo, wszyscy najczęściej piszą o piciu piwa, a 3/4 userów ma conajmniej jedno ostrzeżenie... Ja tam lubię to forum, pomimo iż jest bardziej ogólne, choć rzeczywiście, starsi stażem userzy jakoś odsunęli się na bok... Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często... Już Fourup wpada częściej... Ale na ten przykład bardzo często, chętnie i sensownie odpowiada kolega MotoAlbercik, który widzę, iż awansował ostatnio, czego przy okazji chciałbym serdecznie pogratulować! Oby tak dalej :wink:
DFireCrow

20 Paź 2007, 07:07

:D Fire Crow: jak mówi przysłowie: "uderz w stół - a nożyce się odezwą"...Dzięki za uznanie dla emerytów i wspomnienie jasnowłosych. 8) :wink: Kolega/żanka sugeruje zbyt "gładki" język stosowany przez userów...nie zna widać Cenzorów/ki... :oops:
fordon

21 Paź 2007, 20:54

fifi napisał(a):to forum jest jakies bezpłciowe,nikt nic nie wie i nikt nic nie pisze,czy tu są sami młodzi??stażem??

W większości chodzi o źle formułowane pytania, ale mogę zapewnić Cię że jest tu sporo osób które się znają i udzielają dobrych rad ;)
To czy jest ktoś młody stażem na forum czy wręcz przeciwnie nie zależy od jego wiedzy którą posiada.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

22 Paź 2007, 01:28

Tak, chyba tak.... przynajmniej ja wybaczam.... A tak w ogóle to pamiętaj o jednym: pytajcie a znajdziecie!
DFireCrow

22 Paź 2007, 11:22

Fire Crow napisał(a):Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często
Z tego,co wiem,ma teraz nawał pracy w swojej firmie i w ogóle nie ma czasu na neta - na innym forum,bardziej technicznym, też się nie udziela. :?

fordon napisał(a):jak mówi przysłowie: "uderz w stół - a nożyce się odezwą"...
Dokładnie tak,jak mówisz. :mrgreen:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Structural Blue Edition
    Limitowana wersja Structural Blue Edition, pokazana w 2017 roku, to najciekawsza odsłona Lexusa LC. Sekretem tej wyjątkowej edycji specjalnej jest niebieski lakier Structural Blue, inspirowany barwą tropikalnego motyla Morpho ...

22 Paź 2007, 15:04

Kasik napisał(a):
Fire Crow napisał(a):Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często
Z tego,co wiem,ma teraz nawał pracy w swojej firmie i w ogóle nie ma czasu na neta - na innym forum,bardziej technicznym, też się nie udziela. :?

fordon

22 Paź 2007, 17:38

fordon napisał(a):
Kasik napisał(a):

Po co cytujesz kogoś,skoro nie masz do tego komentarza? Może poprostu chcesz łatwo nabić licznik postów?
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

22 Paź 2007, 21:17

:D Co do nabijania licznika postów: przykład idzie z Góry...czyż nie?
fordon

24 Paź 2007, 16:44

Proszę Was, przestańcie :!: Ludzie, miałem ciężki dzień, a będzie jeszcze cięższy... zaczął się bardzo wcześnie rano, a skończy bardzo późno w nocy... Naprawdę, nie chcę żadnych kłótni na forum! I szczerze mówiąc chyba nikt nie chce! Jak już nie raz pisałem, nie staję po niczyjej stronie, ale:
Fordon: Kasik zacytowała i poparła Twój post - swego rodzaju oznaka rozejmu, więc nie docinaj, bo nie widzę potrzeby!
Kasik: Fordon zacytował Twój cały post - kto wie co chciał tym osiągnąć... wiem że to swego rodzaju zaśmiecanie forum, ale... daj se siana...
Tyle mam Wam do powiedzenia na dziś!
Pozdrawiam :wink:
DFireCrow