REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fifi napisał(a):to forum jest jakies bezpłciowe,nikt nic nie wie i nikt nic nie pisze,czy tu są sami młodzi??stażem??
Z tego,co wiem,ma teraz nawał pracy w swojej firmie i w ogóle nie ma czasu na neta - na innym forum,bardziej technicznym, też się nie udziela.Fire Crow napisał(a):Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często
Dokładnie tak,jak mówisz.fordon napisał(a):jak mówi przysłowie: "uderz w stół - a nożyce się odezwą"...
Kasik napisał(a):Z tego,co wiem,ma teraz nawał pracy w swojej firmie i w ogóle nie ma czasu na neta - na innym forum,bardziej technicznym, też się nie udziela.Fire Crow napisał(a):Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często
Dokładnie tak,jak mówisz.fordon napisał(a):jak mówi przysłowie: "uderz w stół - a nożyce się odezwą"...
fordon napisał(a):Kasik napisał(a):Z tego,co wiem,ma teraz nawał pracy w swojej firmie i w ogóle nie ma czasu na neta - na innym forum,bardziej technicznym, też się nie udziela.Fire Crow napisał(a):Tak jak na ten przykład szanowny kolega Grzestv gdzieś to się zapodział i nie widuję go za często