Właśnie zapalił mi się kontrolka z akumulatorem,dodam że dziś bardzo dużo jeździłem po kałużach.Jest nadzieja ,że jak auto obeschnie to zgaśnie, czy od razu jechaćdo mechanika?
pod maską ok, pasek cały.Kilka tygodni temu przez chwilę coś szurało delikatnie jakby się pasek ocierał, ale potem ucichło,może jakies łożyska w alternatorze.
Witam... Po pierwsze jaki alternator Bosch czy Valeo 2,sprawdź ułożenie paska na kołach pasowych cz jest prosto względem koła głównego 3,sprawdź czy jest wystarczająco napięty i czy nie jest poszarpany.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Skrzynia manualna czy automatyczna – które rozwiązanie wybrać? Obecnie na rynku pojawia się coraz więcej pojazdów z automatyczną skrzynią biegów. Niektórzy kierowcy jednak wciąż nie są do nich do końca przekonani i wybierają ręczne przekładnie. Które rozwiązanie ...
Wymieniłem alternator niestety, przekaźnik.Poszła też wiekszość kontrolek na desce rozdzielczej ale to na razie zostawiłem.
Wogóle taka refleksja, że elektryczne sprawy to najwieksza wada astr.Mialem już z tym różna problemy w tej i w poprzedniej.A wczesniej jeszcze w kadecie.Pzdr
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.