Właśnie zapalił mi się kontrolka z akumulatorem,dodam że dziś bardzo dużo jeździłem po kałużach.Jest nadzieja ,że jak auto obeschnie to zgaśnie, czy od razu jechaćdo mechanika?
pod maską ok, pasek cały.Kilka tygodni temu przez chwilę coś szurało delikatnie jakby się pasek ocierał, ale potem ucichło,może jakies łożyska w alternatorze.
Witam... Po pierwsze jaki alternator Bosch czy Valeo 2,sprawdź ułożenie paska na kołach pasowych cz jest prosto względem koła głównego 3,sprawdź czy jest wystarczająco napięty i czy nie jest poszarpany.
Ryzykowne przekraczanie granic Kodeks drogowy mówi jednoznacznie o obowiązku jazdy wyznaczonym torem. Kierowcy jednak notorycznie łamią ten przepis i niebezpiecznie ścinają zakręty, wjeżdżając tym samym na sąsiedni pas ruchu. Zapominają, że im ostrzejszy ...
Autobusy specjalne Autobusy są stosunkowo rzadko poddawane adaptacjom i wykorzystywane do innych niż tradycyjne zastosowań. Niemniej jednak czasami, szczególnie ze względu na duże wymiary nadwozi oraz wyższy niż w samochodach ciężarowych ...
Wymieniłem alternator niestety, przekaźnik.Poszła też wiekszość kontrolek na desce rozdzielczej ale to na razie zostawiłem.
Wogóle taka refleksja, że elektryczne sprawy to najwieksza wada astr.Mialem już z tym różna problemy w tej i w poprzedniej.A wczesniej jeszcze w kadecie.Pzdr
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.