Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad oklejeniem podsufitki jakimś ciekawie wyglądającym materiałem. Myślę o piance ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało i jak to zakończyć np. na słupkach Proszę o rady i z góry dziękuję
Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8 W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...
Jedź swoim torem i trzymaj się właściwego pasa Niebezpieczne zjeżdżanie samochodów na sąsiedni pas ruchu, zwłaszcza na zakrętach oraz przekraczanie linii wyznaczającej granice toru jazdy to tylko niektóre z bardzo niebezpiecznych nawyków kierowców, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.