Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad oklejeniem podsufitki jakimś ciekawie wyglądającym materiałem. Myślę o piance ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało i jak to zakończyć np. na słupkach Proszę o rady i z góry dziękuję
III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show 2017 / relacja W ostatni weekend października w podwarszawskim Nadarzynie odbyły się III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show. W czasie trzydniowej imprezy odwiedzający mogli zobaczyć najnowsze samochody, przyjrzeć się ciekawym ...
Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.