Witam, od 3 lat zasuwam Corollą w sedanie z 1988, którą dostałem od dziadka. W chwili obecnej chcę kupić coś nowszego bo brak klimatyzacji oraz wspomagania z lekka doprowadza mnie do szału. Szukam czegoś z rocznika 2003-2005, interesuje mnie wyłącznie diesel, najlepiej w kombi, jeżdżę głównie po mieście.
Interesuje mnie coś takiego: - Ford Focus [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- Opel Astra [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- Toyota Corolla [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chciałbym taką furką pojeździć minimum 6 lat. Co myślicie o tych samochodach? W co się pchać a co lepiej sobie darować? Na co uważać? Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, z góry dziękuje.
Może jednak ktoś jest w stanie doradzić? Teraz też zastanawiam się nad Focusem w starej budzie z 03. Co o tym myślicie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Focusa z tym silnikiem sobie daruj,chociaż ma bardzo przyjemną kulturę pracy.Corolla nie jest zła,bo nie ma dwu masy,ale te silniki nie są bez wad.Ja osobiście wybrałbym Opla,ma z tych wymienionych najlepszy silnik(Fiat).
PhantomASA1 napisał(a):Corolla nie jest zła,bo nie ma dwu masy,ale te silniki nie są bez wad
To czy jest bez dwumasy to nie wiadomo bo jedne ją miały a drugie nie (2,0d4d 90KM) Trzeba sprawdzić rocznik tej tojki z linka bo 2,0 d4d była tylko w 2002r. jeżeli jest to wersja 90Ps to z motorownią nie ma problemu.
TOP 5 - trendy w projektowaniu współczesnych miast Współczesne miasta podlegają nieustannym zmianom, a projektanci miejskiej infrastruktury muszą za nimi nadążać. Mieszkańcy oczekują tworzenia przyjaznych miejsc sprzyjających zdrowiu i dobremu samopoczuciu, a równie ...
Japonia przestawia gospodarkę na wodór Władze Japonii widzą w wodorze sposób na obniżenie emisyjności gospodarki i niezależność energetyczną. Po dotychczasowych programach pilotażowych kraj ten przygotowuje się do szeroko zakrojonych działań na poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.