witam jestem posiadaczem astry g 1.6 16v od jakiegoś czasu mam pewien problem mniej więcej raz w tygodniu zapala się pomarańczowa kontrolka (check) i auto zaczyna przerywać dokładnie tak jak gdyby nie palił na którąś ze świec. Po przejechaniu z zapaloną kontrolką ok kilometra problem nieraz znika i jest ok lecz nie zawsze nieraz potrzebne jest ponowne uruchomienie silnika. Dodam że jestem po wymianie świec i cewki zapłonowej. Co może być przyczyną???
Noooo, niestety ale to nie forum jasnowidzów .. skoro zaświeca się CE - odczytaj błędy - bedzie wiadomo co padło .. Polecam zapoznać się z instrukcją autka i ,,sam naprawiam AG'' ... Pozdro
Skoda przedstawia wizję rozwoju chińskiego rynku motoryzacyjnego Na targach Auto Shanghai 2019 ŠKODA zaprezentuje się pod hasłem elektryfikacji, innowacji i zrównoważonego rozwoju. Marka pokaże swoje flagowe modele realizujące wizję e-mobilności: VISION iV i elektryczny pojazd ...
Już 10 km/h mniej na liczniku może uratować życie Mniej zatłoczone ulice w czasie pandemii wielu kierowców traktuje jako zachętę do mocniejszego przyciśnięcia pedału gazu. Jednak szybsza jazda oznacza tragiczniejsze w skutkach wypadki drogowe. Nieznaczne przekroczenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.