Pora kupić kolejny samochód. Budżet 5 tysięcy, z lekką górką. Koniecznie z LPG. Myślałem nad Astrą G. Widziałem niedaleko mnie 1.6 16v w automacie. Warto oglądać? Minusem jest to,że nie ma gazu.
Mało Civiców VI nawet 1.4 coś słabo szukaj oj ;d Może Toyota Corolla E11 1.6,Mitsubishi Colt CJ0 1.6,Laguna I,Rover jakiś choć tam z LPG może być loteria,Renault Colt II 1.6.
Cyfrowy zestaw wskaźników z personalizacją ustawień Cyfrowa rewolucja ŠKODY dotyka kolejnych obszarów wyposażenia jej modeli. Obok usług online i systemów wspierających kierowcę, jednym z najnowszych elementów wyposażenia samochodów ŠKODY ...
Transport ładunków sypkich Do przewozu sypkich i suchych produktów luzem niezbędny jest odpowiedni sprzęt oraz wykwalifikowana kadra. Ważne jest także wieloletnie doświadczenie pozwalające odpowiednio transport przygotować oraz przewidzieć prawdopodobne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.