Czimi napisał(a):No jest jednak roznica, jak ktos wzial gotowy zestaw BRC, a skladaka na stagu, czy w ogole nie wiadomo co, bo gazownik mogl kompletnie zle elementy dobrac.
A jesteś wstanie wsakazać błąd przy ukompletowaniu instalacji ? Zazwyczaj pytający o problem podaje jaki ma typ parownika i sterownika . O mikserze nie ma pojęcia Zostawmy ten problem rasowym gazownikom.Przez neta nie da się rozwiązać większości problemów
Podsumowując Pan gąbka zmienił wlot powietrza poprzez skierowanie rury w kierunku silnika a nie jak było w kierunku kratek pod maską ( przy znaczku Opel). ustąpiło. Trochę mnie to uspokoiło ale nadal mam wątpliwości. Teraz nie mam zbytnio czasu ale jestem wstępnie umówiony do dobrego serwisu i za 50zł maja mi ustawić instalacje. Nie wiem co powiedzą na wlot powietrza. Odpisze. Spalanie spadło do 8,5litra chyba ok. A poziom zbiornika to gościu gąbka kręci że coś .... to też wyjaśnię w tym serwisie
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Najlepsze duże SUV-y według Consumer Reports Pełnowymiarowe SUV-y to segment samochodów, które święcą triumfy przede wszystkim na rynku amerykańskim i rosyjskim. Nie oznacza to jednak, że w Europie samochody te nie znajdują swoich fanów na przykład ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.