Astra G

12 Sty 2017, 18:51

Witam przymierzam się do kupna astry G mam parę pytań co do tego samochodu.
A więc czy dobrze znosi on instalacje gazowa (staga) i czy to prawda ze pali olej jak smok ojciec mówi żebym tylko nie brał astry ale szczerze mówiąc podobają mi się będzie to mój 1 samochód myślałem o wersji 1.6 16v ale bardziej przekonuje mnie wersja 2.0 16v [link do oferty na Olx wygasł]
na co warto zwrócić uwagę przy kupnie astry oraz czy naprawdę inna buda nie będzie lepszym wyborem np volvo s40 [link do oferty na Olx wygasł]
czy może vectra B
budżet max do 4-5k
gazu nie musi być odrazu mam zamiar dogadać się jakoś w ratach z gazem na http://www.motogaz.com.pl/ oraz może był ktoś tam i zakładał gaz
tak propo ta astra co wysłałem kusi mnie żeby ja kupić :D
przebieg na miesiąc około 2k KM jeżdzę codziennie do szkoły na samochodach znam się coś nie coś ale nie za dużo dlatego przydała by się jakaś podpowiedz :D
i czy jest w miarę tania w utrzymaniu
Ostatnio edytowany przez wiktoras, 12 Sty 2017, 18:54, edytowano w sumie 1 raz
wiktoras
Nowicjusz

Auto: nie mam

12 Sty 2017, 21:36

wiktoras napisał(a):czy dobrze znosi on instalacje gazowa (staga
tak
wiktoras napisał(a):czy to prawda ze pali olej jak smok
tak

1. 2700 wyświetleń i nadal wisi?
2. Jak widzę takie zdjęcia to wydaje mi się, że sprzedającemu nie zależy zbytnio na sprzedaży. No i w s40 będzie ciut drożej w utrzymaniu niż w Astrze

W tym budżecie szukaj konkretnego egzemplarza auta. Gazu nie opłaca się samemu montować, bo to połowa wartości auta
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

13 Sty 2017, 10:00

Za 5k może być ciężko znaleść zdrową Astre.

Fajną opcją w tym budżecie będzie Renault Megane i Laguna.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu
    Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...