Audi to nie marka premium. Powtarzam po raz setny i się pytam jakie są powody że nazywasz Audi marką premium!?Draters napisał(a):audi to marka premium

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Nigdy w życiu nie spali 5l na trasie, mam ten silnik w Astrze G. A w mieście to 8.5l pali choć to i tak nie duzo patrząc na to że Polo 1.4 pali 9..
Porównuje bo Polo jest tak gówniane że przy mniejszej masie, mniejszej wielkości, gorszym wyposażeniu, mniejszej mocy spali więcej niż Astra 1.4Krzychu napisał(a):Koniu mam jedno pytanie czemu porównujesz ze sobą dwa auta z zupełnie innych segmentów?
Porównaj do astry 1,4 golfa 1,4 lub 1,6 które w mieście palą 10-12 a nie polo które jest mniejsze
Koniu napisał(a):Porównuje bo Polo jest tak gówniane że przy mniejszej masie, mniejszej wielkości, gorszym wyposażeniu, mniejszej mocy spali więcej niż Astra 1.4
Kiepskawy, pali tyle co 1.8, jedzie jak 1.4..Draters napisał(a):A silnik 1.6 ?
Draters napisał(a):audi to marka premium
Draters napisał(a):Czytałem artykuł i pisało że mercedes/audi i bmw to marka premium
Draters napisał(a):Nie no jakość vag jest dobra spójrz na audice !
Koniu napisał(a):Krzychu nie rozumiesz mojego porównania ale ja Ci życia tłumaczył nie będę..
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL