REKLAMA
Witam
Szukam już od jakiegoś czasu autka do pracy. Będę się głównie poruszał po mieście więc przydałby się nieduży samochód z LPG (czasami dłuższe trasy ale rzadko). Nie mam jakiś wygórowanych wymagań poza tym że przydałby się centralny i wspomaganie. Co możecie mi powiedzieć o tych autach bo się zastanawiam.
OPEL ASTRA
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co do opli to słyszałem że tanie części spalanie kolo 10-11l gazu po mieście. a jak z silnikami. który lepszy pod wzgledem spalania i wydajności 14 czy 1.6?
Renault Megane
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Miałem kiedyś Lagune i dobrze mi się jeździło, jak zawieszenie i silnik w tej renówce?
Golf III
mam mieszane uczucia co do Golfa, niby dobre samochody ale wszystkie które ogladam to szroty, czy każdy golf jest tak zajechany?
Dodam że auto muszę kupić w trójmieście - nie mam czasu na jeżdzenie po całej polsce za autem za 5 tyś.
Ile zapłace za ubezpieczenie takiego auta? nie mam zniżek ale mam 25 lat i od 7 prawko więc wzwyżek nie powinienem mieć a w kalkulatorze w Link4 wylicza mi 2 raty po 900zl za samo OC - to możliwe? nie chce mi się w to wierzyć
pozdrawiam i proszę o szybkie konkretne odpowiedzi bo samochód muszę mieć w 2 dni a troche już ogladałem ale oczywiście nic na siłę
pozdrawiam