W gre wchodzi tylko to auto. Kwota to 13 tys zl poki co i mam nadzieje ze uda mi sie cos znalezc w tej cenie.
Wersja wyposazenia jest mi obojetna, moze byc podstawowa byle znalezc egzemplarz w bardzo dobrym stanie, silnik : jesli z 2000r. to 1.8 115km jesli 01-02 to 1.8 125km benzyna bez gazu ! (malo jezdze)
czy uda mi sie kupic za 12 tys z 2000r ? Na co zwrocic uwage przy zakupie zeby sie nie naciac ? oczywiscie sprawdze na stacjii diagnostycznej..
[link do oferty na Allegro wygasł] ( na zdjeciach wyglada pieknie, kolor idealny dla mnie )
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -( ta widzialem osobiscie, z wad : lekko rdzewiejace tylne nadkola, delikatnie tragedii nie ma, wyswietlacz komupetra pokladowego zepsuty, pewnie tasma bo dziala tak ze widac polowe cyfr i liter, dziurawy tlumik, no i byla bita i z przodu i z tylu, jednak przod zlozony idealnie, wlasciciel sam sie przyznal ze bita bo lampy przednie nowe, a z tylu lekko zle spasowana klapa, pewnie dalo by sie to zrobic)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( nie widzialem jej, rok 02 ale srebrna no i golas, ciekawe jaki stan faktyczny)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
4 przykladowe linki do oceny, pomozcie !!