Astra II coupe bertone benzyna pomoc

02 Wrz 2012, 14:40

Witam, od miesiaca rozgladam sie za astra bertone rok 00-02 :D
W gre wchodzi tylko to auto. Kwota to 13 tys zl poki co i mam nadzieje ze uda mi sie cos znalezc w tej cenie.

Wersja wyposazenia jest mi obojetna, moze byc podstawowa byle znalezc egzemplarz w bardzo dobrym stanie, silnik : jesli z 2000r. to 1.8 115km jesli 01-02 to 1.8 125km benzyna bez gazu ! (malo jezdze)

czy uda mi sie kupic za 12 tys z 2000r ? Na co zwrocic uwage przy zakupie zeby sie nie naciac ? oczywiscie sprawdze na stacjii diagnostycznej..

[link do oferty na Allegro wygasł] ( na zdjeciach wyglada pieknie, kolor idealny dla mnie )

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -( ta widzialem osobiscie, z wad : lekko rdzewiejace tylne nadkola, delikatnie tragedii nie ma, wyswietlacz komupetra pokladowego zepsuty, pewnie tasma bo dziala tak ze widac polowe cyfr i liter, dziurawy tlumik, no i byla bita i z przodu i z tylu, jednak przod zlozony idealnie, wlasciciel sam sie przyznal ze bita bo lampy przednie nowe, a z tylu lekko zle spasowana klapa, pewnie dalo by sie to zrobic)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( nie widzialem jej, rok 02 ale srebrna no i golas, ciekawe jaki stan faktyczny)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4 przykladowe linki do oceny, pomozcie !!
astroll1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 10 2008

02 Wrz 2012, 19:34

Dobre Bertony zaczynają sie od 13-14tys.zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Wrz 2012, 08:21

chyba nie z 2000r, tylko 01-02 , w ogole skad ta informacja ?
od 14 tys to sie zaczyna bertone z 2000r z silnikiem 2.2 lub 2.0 turbo w skorze
patrzac po allegro, wiekszosc 2000r kosztuje max 12-13, max..

biorac pod uwage, ze wiekszosc jest w podstawowej wersji wyposazenia, bez skor, klimatronika, i ze slabym motorem 1.8 watpie w to co piszesz...

wypowie sie ktos jeszcze ?
astroll1
Nowicjusz

03 Wrz 2012, 11:27

Najlepiej to jedz i obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

03 Wrz 2012, 12:42

masz racje, z tym ze pewnie wiesz jak to wyglada.. w ogloszeniu bezwypadkowy i stan idealny, dzwonie do sprzedajacego, potwierdza to przez telefon, a jade ogladac i to nie do konca prawda :mrgreen:

widzialem jedna w super stanie, z 2001 r z 1.8 115km golas jesli chodzi o wyposazenie, gosc chce 12500 ale kolor jest tragiczny wiec jej nie wezme.

chodzi mi o ocene tych linkow co podalem, bo nie chce jechac 400km zeby wrocic zniczym :?
astroll1
Nowicjusz

03 Wrz 2012, 22:46

To szukaj czegoś bliżej siebie albo niech ktoś kto ma blisko jedzie go obejrzec.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować auto do wyjazdu na wakacyjny urlop?
    Na początku roku 2022 większość (56%) dorosłych Polaków zadeklarowała, iż w bieżącym roku zamierza wyjechać w celach wypoczynkowych lub turystycznych na co najmniej 2 dni – wynika z danych CBOS. Wielu respondentów ...
    Model studyjny BMW Gina Light 2008
    BMW Group Design przedstawiło model studyjny BMW Gina Light w odpowiedzi na debatę dotyczącą cech, które ukształtują motoryzacyjny krajobraz jutra. Pojazd zbudowany jako projekt doświadczalny prezentuje wizję przyszłości ...