Mam pare pytań odnośnie tego samochodu jaki posiadam!! Od kupienia samochodu na początku termostat w ogóle nie działał i nie wskazywało temperatury wymieniłem termostat ale wskazywana temperatura nadal mi sie nie podoba bo muszę przejechać jakieś 20 km żeby pokazała mi 90 stopni!! Nie wiem ale chyba przez to że pokazuje mi tak niską temperature samochód mi więcej pali bo nie wiem jaka może być przyczyna bo wszystko działa elegancko poza wyciekami oleju których już nie ma.
silnik: 1.6 (benzyna) 75 KM
6.8 l / 8.5 l / 6.2 l
silnik: 1.6 (benzyna) 85 KM
7.5 l / 10.0 l / 6.5 l
Spalanie ( minimalne / maksymalne / minimalne jadąc oszczędnie na długiej trasie )
Akumulatory hybrydowe - niklowo-metalowo-wodorkowe i litowo-jonowe Toyota nie testuje nowych rozwiązań na klientach. Dobrym przykładem są akumulatory modeli hybrydowych: w Toyotach stosowane są akumulatory najbardziej innowacyjne i nowoczesne, ale zarazem dobrze sprawdzone, bezpieczne i ...
Nissan Juke Fun Edition - seria limitowana Nissan wprowadził do oferty nową edycję specjalną miejskiego crossovera Juke, stworzoną dla tych, którzy wyrazić swoją osobowość poprzez wyjątkową, oryginalną stylizację nadwozia i wnętrza swojego samochodu. Juke Fun ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.