18 Sie 2007, 11:32
w oplu astrze gaz jest założony 3 lata , co wiecej cena 15000/14500 , sprowadzony z Belgii , pali 9-10 l gazu na 100 km ... powiem szczerze ze na temat instalacji gazowej nie mam info czy jest to instalacja sekwencyjna ... ma przejechane 175000 km ... jesli chodzi o fabie , nie wiem czy to istotne biala , cena to 11000 , pali 8-9 l gazu na 100 km , gaz jest zamontowany od początku czyli od 2002 roku ( 5 lat ), z tym ze otrzymalam informacje iz samochod byl uzywany na benzynie ( nie wiem czy cos jest nie tak z gazem , dlaczego nie byl uzywany na gazie ) , ma przejechane 127000 km ...
zastanawiam sie nad tymi dwoma autkami bo wydaje mi sie ze cena nie jest wygorowana ... szukam autka z gazem bo jest ekonomiczny tak do 15000 ... w astrze kusza mnie wszystkie bajery (bogate wyposazenie), no i podoba mi sie autko jako astra , natomiast fabia tez jest niczego sobie no i mialabym w kieszeni 4000 ... no i brak tych wszystkich bajerow ... zastanawiam sie ktory lepszy pod kazdym wzgledem , no i czym mam sie kierowac przy wyborze ...