wszystko jest ok. Odebrałem auto po dość dużych naprawach i kontrolnie spojrzałem czy nie ma wycieków(wcześniej były). Trochę zdziwiło mnie, ze jest śruba na wylot z gwintem a nie ma nakrętki. Sprawdziłem wtedy przednią poduszkę i tam jest nakrętka. Nie wziąłem pod uwagę, że może być gwint w elemencie
Jak działa układ chłodzenia w samochodzie? Układ chłodzenia w samochodzie ma za zadanie utrzymać silnik przy optymalnej temperaturze pracy tak aby zapobiec jego przegrzaniu. Z czego składa się układ chłodzenia w samochodzie? - pompa wody, - termostat - czujnik temperatury ...
A skąd ja mam wiedzieć ? Po zdjęciu widzę że nie . Jak było przed naprawą ? Była nakrętka czy nie ? Patrzyłeś wtedy ? Nakrętka jest piętą achillesową ? Litości . Nie masz innych problemów ?
Tak się zastanawiam po co jest to forum? O co nie zapytasz, hejt, krytyka, ironia, sarkazm. Jak nie chcesz pomóc autorowi to po co te odzywki w stylu "litości"...
Honda Civic 7 2003 1.6 (03.2016-nadal) Opel Astra G 1998 1.6 (04.2015-03.2016) VW Golf 3 1995 1.6 (08.2014-04.2015) VW Polo 6N 1997 1.0 (03.2012-07.2014)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.