witam mam do dyspozycji 2500 zł
co polecacie audi 100 czy vw passat ?
pojemnosc maksymalnie do 2000 najlepiej w dieslu.
chodzi mi o duże auto dlatego waham się pomiędzy tymi modelami.
a może moglibyście poliecić coś innego oprócz tych dwóch aut?
pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.
K3ton napisał(a):a może moglibyście poliecić coś innego oprócz tych dwóch aut?
polecam dozbierać troche pieniążków...
kieruj się zasadą że dobry diesel to nowy diesel....
ogólnie to wiesz za 10 000 zł nie ma co kupić a ty chcesz kupić za 2500zł i jeszcze diesla
Ja bym diesla odpuścił i poszukał czegoś z gazem.Raz czytałem artykuł że gaz jest najoszczędniejszy ale wiadomo nie którzy nie tolerują gazu u siebie w aucie.Teraz dodam moją propozycje,dla większości pewnie będzie głupia ale szczerze powiedziawszy to nie widze za bardzo innej propozycji w tej cenie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] naprawde ma duża pojemność bagażnika a z gazem jeżdzisz za grosze (100km zrobisz za 20zł).
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Piesi po zmierzchu obowiązkowo z odblaskami Pieszy który będzie się poruszał po zmierzchu po drodze poza terenem zabudowanym, będzie miał obowiązek noszenia elementów odblaskowych tak zakłada nowelizacja Prawa o ruchu drogowym, która została podpisana ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.