Audi 100 C4 2.8 V6 Nie działające el. szyby oraz szyberdach

20 Sie 2013, 12:30

Witam serdecznie
Otóż od jakiegoś czasu mam problem z elektrycznymi przednimi szybami oraz szyberdachem
Po włączeniu zapłonu szyby oraz szyberdach powinny się otwierać i zamykać i z początku u mnie tak było lecz po jakimś czasie gdy włączyłem zapłon nic się nie działo . Gdy odpaliło się auto i pochodziło ono z 5, 10 minut wszystko było w porządku , szyby i szyber działały, pięknie się otwierały i zamykały. Ostatnio kilka razy po włączeniu zapłonu wszystko działało, lecz było tak tylko kilka razy. Niestety wczoraj gdy pootwierałem wszystko na maxa nie ma możliwości zamknięcia ani szyb ani szyberdachu.Samochód nawet pojechał w trasę kilkanascie kilometrów lecz to nic nie zmieniło, nie działają .Otóż posiadam ten samochód krótko nie wiem dokładnie jakie przekaźniki oraz bezpieczniki są za to odpowiedzialne oraz gdzie dokładnie się znajdują .. :C
Bardzo proszę o pomoc .. :)
Z góry dzięki i pozdrawiam
godus115
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 09 2011
Auto: audi 100 C4
Silnik: v6 2,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

22 Sie 2013, 12:15

Podpiąć pod komputer i sprawdzić czy coś się nie wyświetla :ok:
gracz24ha
Początkujący

Auto: Peugeot

25 Sie 2013, 11:03

Ok Dzięki kolego za sugestię , :P
W tygodniu podjadę do znajomego mechanika i potem dam znać co i jak :)
godus115
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 09 2011
Auto: audi 100 C4
Silnik: v6 2,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Outlander - 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Outlander - nowy crossover Mitsubishi Motors, który zadebiutował w Europie kilka tygodni temu, został poddany nowej serii testów zderzeniowych, organizowanych przez instytut Euro NCAP. Samochód uzyskał ...