ze wszystkich za i przeciw znow wychodze z punktu wyjscia, najbardziej przemawia do mnie BMW, od zawsze chcialem je mieć, wychowałem się na tył napędzie. Omegi juz stare i słabe no i topowe wersje w automacie, a jeszcze nogi mam zdrowe, a młody w sumie jestem(mlody szuka "rodzinnego" kombi)
![Uśmiechnięty :)]()
BMW 330i w touringu takie zestawienie spełnia moje oczekiwania. z małych kombi interesowałem się subaru imprezą, audi a4, saab 9-3. wszystko to nie ma napędu na tył. nie jest wolnossakiem.
Idę szukać dalej typowych usterek chyba już wszystkie znam hoho.
zweryfikujcie prosze, jak sprawdzic typowe bolaczki typu:
zatkana odma, niedrożne węże: po odkręceniu korka od oleju samochód faluje na obrotach nie gaśnie
wanosy: slychac metliczne dzwieki na zimnym po rozgrzaniu ucichaja slaby w dolnym zakresie obrotow
srebrny grill tzn wstawki: tylko model 330i
srebrne lampy w srodku tylko 330i
jak z tym zuzyciem oleju ile to w granicach moze wciagac?
wiadomo wszystkie wycieki itd sucho powinno byc w silniku, jestem na tym pukncie juz przewrazliwiony bo kazda omega ciekla moja, stuki tak samo czy drgania kierownicy raczej wszystko juz moja dupka poczuje co jeszcze?
ogloszenia w celu jakichs podpowiedzi:
[link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł]i chyba najbardziej w moim stylu
[link do oferty na Olx wygasł]Sprzedana
prawdopodobnie zadzwone do bmw check, dray bedzie wiedzial co robi i czy warto, jezeli to nie pomoze to bede trul AutoBawari
nie to nie reklamy...