05 Gru 2008, 15:10
oficjalnie to chciałbym kupić diesla ale wczoraj oglądając audice na allego wyczaiłem fajną 80 2.0 z gazem. auto wydaje sie być dobrze utrzymane, z 93 r, na aluskach, centralnym zamkiem i radiem CD no i tyle było by bajerów. cena auta to 7.300. niestety nie wiem ile koników ma silnik. wg was opłaca sie jeździć, warto kupić z tym silnikiem ?? ja raczej sie zastanawiałem nad tdi ale na diesla to trzeba z 10tys.
z samochodów na benzyne myślałem jeszcze o vw golfe/vento 1.6 - 2.0 , roverze 414/416. co myślicie to tych autach z gazem??
z diesli to mam na oku citroena xantie combi 98r (pełna opcja) ok 9,5 tys, vw passata combi 94r (2x poduszka, elektr.lusterka, alu 16) 8.6 + rejstracja = ok 10 tys i golf 3 combi (w jakiejś limitowanej wersji, dobrze wyposazony) coś ok 9 + resjracja. nie wiem co wybrac, na czym sie będzie opłacało bardzie jeździć, dielel czy benzyna z gazem, stare dobre auto czy może młodsze z małymi wadami które ujdą??????? prosze o komentarze i szybkie i konkretne rady bo planuje kupić auto przed świętami.