Audi A4 zobacz i koniecznie odpisz

03 Gru 2008, 19:26

Witam drodzy forumowicze po długim na mysle wybrałem audi A4 TDI sedan z 2000 roku kupie cos ztego roku do sumy 24000 co mam zwrocic uwage przy tym samochodzie?
vorester
Początkujący

03 Gru 2008, 19:39

sprawdz szczegolnie stan przedniego zawieszenia
no i reszte czy było walone i czy ma prawdziwy przebieg, bo wiekszosc ma na liczniku ponizej 200k km, a jak sie sprawdzi po nr VIN to czasem wychodzi 400k hehe :D
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

03 Gru 2008, 20:11

w a4 po liftingu czyli od 99r należny zwrócić uwagę na tylna klapę bo lubi rdzewieć, a poza tym na przebieg, nie wierz w to że gdy auto na 8lat będzie miało przejechane 150tys km, na bank wtedy licznik był kręcony. Zwróć uwagę na kierownice, audi ma bardzo dobre materiały i gdy widać że kiera jest wytarta no znaczy że ma znaczny przebieg.
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

03 Gru 2008, 20:44

kolego w audi klapy rdzewieja a ja myslałem ze maja dobry ocynk koledzy a jest kto zna peugeota 406 HDI?
vorester
Początkujący

03 Gru 2008, 21:04

klapy nie rdzewieja, tylko na listwie nad rejestracja robi sie taki nalot, jakas tam reakcja podobno, gdzies czytalem o tym :)
ale trzeba przyznac, ze niektore audi lubia sobie przygnic
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

03 Gru 2008, 21:14

to mi troche popsulicie apetyt na audi potrzebuje dobrego diesla z dobrym ocynkiem do tak 24 tys poniewaz niestety samochod bedzie stał duzo pod chmurka a chce pojezdzic pare lat japonczyki maja dobre silniki ale tez lubia troszke przygnić
vorester
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Do wypadku drogowego wystarczy jeden pojazd!
    Większy wakacyjny ruch na drogach oznacza, że ryzyko wypadku jest większe. Często w niebezpiecznym zdarzeniu bierze udział tylko jeden pojazd. W takich okolicznościach zginęła co trzecia ofiara wypadków drogowych w ...

03 Gru 2008, 21:18

kolego jak chcesz kupic nastoletniego diesla, ktory nie bedzie nigdzie malowany i nie bedzie gnił to zapomnij o tym

wystarczy, ze ktos lekko o cos zaryje i juz ocynku nie ma
powodzenia w poszukiwaniach :D
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

03 Gru 2008, 23:00

vorester napisał(a):to mi troche popsulicie apetyt na audi potrzebuje dobrego diesla z dobrym ocynkiem do tak 24 tys poniewaz niestety samochod bedzie stał duzo pod chmurka a chce pojezdzic pare lat japonczyki maja dobre silniki ale tez lubia troszke przygnić

kolego audi to jedne z najlepszych aut i nie ma się co przejmować jakąś rzeczą bo wszystkie auta maja jakiś słaby punkt, porostu przy oglądaniu zwróć uwagę na tylną klapę a jak coś to będzie pretekst bo zbicia ceny. 406 HDI odradzam to auta niezbyt udane.
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa