Witam Audi 80 2.0 115km na gazie chodzi super a na benzynie wogule w sumie nie chodziła od początku jak ja kupiłem potem zmieniłem w niej silnik (zatarl się niewłaściwy olej wlany przez mojego tatę) no i po zmianie mechanicy zmienili pompke paliwową i chodził tylko na wolnych obrotach potem już wogule pompka dość głośno pracowała aż ucichla inny mechanik mi powiedział że mogli odwrotnie podpiąć kable przy pompce i się zatarla? Jeśli tak to czy poradzę sobie z wymianą takiej pompki i jak ją właściwie zalozyc
tam nie da się nic pomieszać, pompka ma swój kierunek i kable mają swoją grubość więc nie da się zamienić. Padł Ci mechaniczny wtrysk co jest normalnością w tego rodzaju silnikach
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Wyższy poziom bezpieczeństwa - Dacia Duster Duster jest wyposażony w szereg systemów, które przyczyniają się do lepszej ochrony pasażerów. Samochód ma wzmocnioną konstrukcję: nowe podłużnice o większej grubości (+0,2 mm) wykonane ze stali ...
marne szanse znaleźć sprawny na szrocie bo 80% tych aut ma tą przypadłość, lepiej dołożyć i wysłać do regeneracji albo ogarnąć kogoś kto zna temat tego wtrysku i może pogrzebać na aucie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.