Audi a 4 licznik

24 Cze 2010, 21:54

moj problem polega na tym ze nie za bardzo w moim aucie czytelny jest srodkowy wyswietlacz ktory pokazuje np.temp,spalnaie,rezerwe paliwa,brak plynu itp itd czy mozna to naprawic czy trzeba wymienic wyswietlacz??prosze o pomoc
pozdrawiam
miodzio07
Nowicjusz

Miejscowość: Bytow
Auto: Audi B4 B5 1.6 101KM

18 Lip 2010, 20:40

Witam !! kolego ja mam taki licznik do twojego auta, ale mysle, ze najlepszym rozwiazaniem na twoje dolegliwosci jest naprawa bo u mnie taki licznik jest drozszy od naprawy a po co Ci caly licznik... a samemu nie ma sensu probowac go naprawic poniewaz jedyne co jestes w stanie zrobic to jeszcze bardziej go popsuc :)
Pozdrawiam

[ Dodano: 18 Lipiec 2010 ]
aha nie dodalem, ze ludzie ktorzy naprawiaja takie wyswietlacze daja na naprawe gwarancje... a bardzo czesto w audi a4 / a6 w licznikach z duzym wyswietlaczem fis padaja wlasnie te wyswietlacze. Znajdz sobie na allegro kogos kto to naprawie a w razie potrzeby pisz na priv
stp_ultima
Nowicjusz

Miejscowość: Radom

19 Lip 2010, 14:01

Moim zdaniem lepiej kupić jakiś używany licznik z allegro.pl Jest to tańsze rozwiązanie niż kupowanie wyświetlacza koszt około 150 zł jak i nie więcej i nie każdy elektryk umie go wymienić.
Matiol1234
Nowicjusz

Miejscowość: Tczew
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekstremalny wyścigowy samochód elektryczny
    Marka Volkswagen zaprezentowała supersportowy model I.D. R Pikes Peak zasilany wyłącznie energią elektryczną. Łączna moc jego dwóch silników elektrycznych wynosi 500 kW (680 KM), moment obrotowy 650 Nm, auto ...