Kupiłem audi a3 z 2001r. po lifcie. Problem polega na tym, że np. po otwarciu drzwi zaczynają migać kontrolki jak na filmiku (mój prywatny filmik z tego audi). Czy należy tylko błąd usunąć? czy grubsza sprawa? akumulator wymieniłem na nowy, klemy czyste. Nie działa też centralny zamek, zero reakcji, tylko kluczykiem mogę otworzyć. Ktoś może mi pomóc? podpowiedzieć?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Zapinasz vaga i jedziesz po sterowniku zamka centralnego w którymś z bloków masz aktualną liczbę zakodowanych pilotów <max 4 szt> jeśli jest ich tyle to trzeba je usunąć bo nie zakodujesz nowego który nie jest aktualnie zakodowany <nie mam akurat przy sobie tej procedury>, co do kontrolek też w vagu wejdź w zegary sprawdź błędy i zrób test elementów zegary powinny przygasnąć i zapalić sie na nowo. A i powiedz mi czy działa Ci pokrętło od regulacji jasności oświetlenia zegarów?
A jak zamkniesz drzwi to co? Bateria w pilocie jest? Może się rozkodował? Odpala???
Co do tego palenia to musi palić choćby maił baterie padnięte bo immo nie ma nic wspólnego z pilotem.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Volkswagen XL1 najoszczędniejszy seryjny samochód na świecie Volkswagen XL1 ze zużyciem paliwa 0,9 l/100 km jest najoszczędniejszym seryjnym samochodem na świecie. Dzięki napędowi hybrydowemu plug-in dwuosobowe auto może przejechać nawet 50 km tylko na prąd, nie emitując w ogóle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.