Pacjent 1.8t aum benzyna gaz posiadam takie błędy między innymi wypadanie zapłonu da się jakoś sprawdzić która cewka lub świeca siadła ? Załączam zdjęcie https://ibb.co/x3nkSJf
Jeśli to wszystko to są sporadyczne błędy, to wykasować, pojeździć i sprawdzić, jak coś się znowu pojawi to wtedy tymi trzeba przyjrzeć się bliżej takie moje zdanie.
Możesz zamienić cewki miejscami i sprawdzić czy zmieni się miejsce wypadania, jak nie to będziesz juz wiedział ze problem jest głębiej, świeca, brak ciśnienia na cyl
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Zamieniłem cewki miejscami pojeździłem na benzynie gaz wyłączyłem i błąd już nie wyskakuje nwm jak długo świecie wyglądały dobrze nie są okopcone ani zalane możliwe że takie coś dzieje się na gazie
Zmieniłem miejsca cewki w niedzielę miałem wypadanie na 1/2 dzisiaj patrzę vcds wypadanie 2/4 wymieniłem też świece jeśli błąd się dalej pojawi to wymieniać też cewki ?
Porsche 550 Spyder Tworząc Porsche 550 Spyder, projektanci niemieckiej marki nie zaprzątali sobie głowy wyglądem. Zadaniem tego niewielkiego auta było po prostu wygrywanie wyścigów. Pomóc w tym miał 1,5-litrowy bokser umieszczony ...
Auto Nostalgia IX 2019 - relacja z targów samochodów zabytkowych Pierwszy weekend kwietnia upłynął pod znakiem klasycznej motoryzacji – w Warszawie odbyła się dziewiąta edycja targów Auto Nostalgia 2019. W sobotę i niedzielę w hali Global Expo na terenie dawnej fabryki FSO ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.