Pacjent 1.8t aum benzyna gaz posiadam takie błędy między innymi wypadanie zapłonu da się jakoś sprawdzić która cewka lub świeca siadła ? Załączam zdjęcie https://ibb.co/x3nkSJf
Jeśli to wszystko to są sporadyczne błędy, to wykasować, pojeździć i sprawdzić, jak coś się znowu pojawi to wtedy tymi trzeba przyjrzeć się bliżej takie moje zdanie.
Możesz zamienić cewki miejscami i sprawdzić czy zmieni się miejsce wypadania, jak nie to będziesz juz wiedział ze problem jest głębiej, świeca, brak ciśnienia na cyl
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Zamieniłem cewki miejscami pojeździłem na benzynie gaz wyłączyłem i błąd już nie wyskakuje nwm jak długo świecie wyglądały dobrze nie są okopcone ani zalane możliwe że takie coś dzieje się na gazie
Zmieniłem miejsca cewki w niedzielę miałem wypadanie na 1/2 dzisiaj patrzę vcds wypadanie 2/4 wymieniłem też świece jeśli błąd się dalej pojawi to wymieniać też cewki ?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Poradnik kupującego #1 - Lexus IS XE10 mk1 (1999-2005) Geneza Lexus IS pierwszej generacji dostępny był początkowo jedynie jako sedan z dwulitrowym silnikiem. W 2001 roku do oferty wprowadzono wersję kombi o nazwie SportCross oraz wersję IS 300 z legendarnym silnikiem 2JZ. Modernizacje: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.