Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mirozic napisał(a):Zastanawia mnie czy ten silnik jest aż tak bardzo mułowaty i niezrywny, wiadomo niezawodna jednostka ale mocy w 1.6 brak. Zastanawiam się czy do takiego typu kierowcy jakim jestem, ( 150km/h to dla mnie totalny max) pasuje ten samochód.
Mirozic napisał(a):Chciałbym się też dowiedzieć czy są jeszcze jakieś modele audi polecane w moim budżecie.
Mirozic napisał(a):Podoba mi się wygląd z zewnątrz, wewnątrz itp
Mirozic napisał(a):Chciałbym się też dowiedzieć czy są jeszcze jakieś modele audi polecane w moim budżecie
Mirozic napisał(a):Zastanawia mnie czy ten silnik jest aż tak bardzo mułowaty i niezrywny, wiadomo niezawodna jednostka ale mocy w 1.6 brak.
Mirozic napisał(a):tata ma audi a4 b5 1.6 również nie jest to demon prędkości ale chyba jeśli chodzi i moc to nawet lepszy od a3 8p 1.6
To podaj typy nowych kompaktów za 25 tys z dynamicznym silnikiemhoderi145 napisał(a):Tobie się chyba zwyczajnie podoba znaczek audi, bo w tym budżecie można kupić fajny samochód, z dynamiczniejszym silnikiem, a nie jakieś stare premium od vaga.
Mirozic napisał(a):Żadnej turbiny nie dołożył
Myślałem o 2.0 FSI/150 ale tutaj odpada gaz, trzeba lać 98, pewnie koszty utrzymania większe, ale rozumiem, coś za coś...
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
demirbiras napisał(a):poza tym oprócz 0-100 jest też pomiar 0-150 jakbyś nie zauważył...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI