Witam wszystkich otóż mam nietypowy problem z audi a3 8p 1.9tdi na rozgrzanym silniku przy odpalaniu ( nie zawsze raz na 5 odpaleń) trzęsie się gałka od zmiany biegów (dosyć mocno) i z perspektywy laika coś blokuje silnik.Rzadziej ale jednak przy tym " Zblokowaniu" Auto gaśnie. Pierwszy raz stało mi się to przy próbie ruszenia, zgasło i nie chciało odpalić ( po kilku próbach odpaliło) Przy jeździe żadnych ale to żadnych innych oznak.Dwumasa była wymiana przez poprzedniego właściciela a tydzień temu pompowtryski. Ktoś coś doradzi? Stawiam piwo
Niestety nie wiem jaka firma Dwumasa Przed wymiana pompowtryskow też był problem , jakby to była Dwumasa to odczuł bym to nie tylko przy odpalaniu? Bledow żadnych nie pokazuje
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Wyższa szkoła jazdy dla kierowców i narciarzy Wyjazdy na narty dają miłośnikom tego sportu dużo radości i satysfakcji. Wbrew pozorom narciarstwo alpejskie i podróżowanie samochodem mają wiele wspólnego. By przyjemne doznania z jazdy na nartach i podróży ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.