![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
rupertpumpkin napisał(a):Do wzięcia ze te cenę przy założeniu 3k na pakiet startowy silnika + 6k odłożone na ew remont?
Barol napisał(a):Trevor nie ma się co rozpisywać bo i tak tutaj będzie wpajane na siłę że to mina i że nie warto.
Trevor napisał(a):Proponuje wskazać w którym miejscu gdzieś porównuje to Audi do Mercedesa w124 200d i przestać siać propagandę i pisać bzdury w każdym temacie o vagu!
szybki napisał(a):Ogólnie bravo Barol i Trevor szukajcie dalej dla forumowiczów okazji oczywiście tych najtańszych
Barol napisał(a):kiedy ja komuś szukałem czegoś najtańszego?
Barol napisał(a):Jako jedyny potrafię komuś coś poszukać a Ty zawsze przychodzisz i wiesz wszystko najlepiej baa zawsze coś jest nie tak dla Ciebie..
Barol napisał(a):Co Ty jesteś jakiś guru motoryzacyjny?
Barol napisał(a):Masz jakiś największy warsztat samochodowy w Polsce?
Barol napisał(a):Bo tak to wygląda a sorry zapomniałem niech sobie autor nie zawraca głowy jakimś Audi tylko kupi sobie japonca bo one są najlepsze..
Barol napisał(a):Chyba czas rozstać się z tym forum..
Barol napisał(a):Trevor nie ma się co rozpisywać bo i tak tutaj będzie wpajane na siłę że to mina i że nie warto.
Raziel11 napisał(a):Pakiet startowy 3k kosztował jakieś 5 lat temu, obecnie blizej 5-6k 2. Remont silnika to bliżej 20k niz 6k Co prawda ta wersja silnika nie miala zbyt wielu wad, ale wymaga troski i wiedzy przy serwisowaniu, ma prawie 300tys nalotu i pewne naprawy musiały być robione, i obawiałbym się o jakość tych napraw. 3. Ogólnie to zakup bez sensu, bo to 20 letnie audi z silnikiem o który trzeba dbać, a auto to nie tylko silnik, więc wydasz 18 na auto, 20 na silnik a gdzie reszta, hamulce, skrzynia, dyfer itp Juz lepiej poszukać kilka lat młodszego Leona 1P
Trevor napisał(a):Dla mnie abstrakcja pt 20k włożone w silnik albo że plastikowy Leon w ośce jest lepszy od Audi z 4x4 jakiekolwiek by nie było no jest tylko zdaniem jakieś tam jednej osoby a nie wszystkich.
Trevor napisał(a):Szybciutkiemu czyli hejterowi vaga z dyplomem pasuje i dlatego uważa że to co Raziel napisze jest święte a dla mnie jest tylko jakąś tam opcją.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI