Jaka skrzynia biegow do audi a4 b8

22 Kwi 2024, 22:18

Rozgladam sie za dieslem w quatro. Jaka skrzynie mozecie polecic. Najblizej mi do manuala ale ubogo w takie modele szczegolnie ze szukam sedana
Vshg
Nowicjusz

23 Kwi 2024, 08:30

Skrzyń tam było sporo jeżeli chodzi o oznaczenia i w automacie będziesz tam miał stronic. Ja bym chyba poszedł w manualna bo można fajnie zrobić program na większą moc i wtedy taka skrzynia będzie pewniejsza, ewentualnie tańsza w naprawach.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

23 Kwi 2024, 15:15

Jaki rocznik tej A4 ? Jaki budżet ? W 2.0Tdi CR miałeś przecież multitronic. Najbezpieczniejszy jest oczywiście manula ale wszystko zależy od $ ? Bo jak masz na dobre 3.0TDi z sensownym przebiegiem w automacie to jest najfajniejszy wybór patrząc na jakość jazdy.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

23 Kwi 2024, 15:29

Celuje w cos kolo 2013 roku budzet do 55tys
Vshg
Nowicjusz

23 Kwi 2024, 15:46

W quattro miałeś s-tronic nawet w 2.0, co innego w ośce ale to Cię nie interesuje.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Eurocargo ML180E25: pojemny i ładowny
    Od ubiegłorocznego faceliftingu Iveco Eurocargo nabrało przyjaznego, uśmiechniętego wyglądu. Czy ten uśmiech odzwierciedla również wewnętrzne zalety tego samochodu, mogliśmy sprawdzić, jeżdżąc 18-tonowym modelem Eurocargo ...
    Toyota Prius - aerodynamika i niskie zużycia paliwa
    Toyota Prius czwartej generacji już na pierwszy rzut oka zwraca uwagę swą aerodynamiczną sylwetką. I nie jest to tylko subiektywne wrażenie, ponieważ dzięki starannemu zoptymalizowaniu kształtów nadwozia projektantom ...