REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a): Najbardziej przewidywalny w kosztach,z jednak popularnymi w hurtowniach częściami za rozsądną kasę,łatwy do naprawy w większości warsztatów no i auto na tyle popularne i nieegzotyczne,ze można powybierać trochę na rynku ze względu na największa podaż w wybranych przez Ciebie autach.![]()
dzida napisał(a):jak dobre blachy to nie Mazda 3
jaki budżet?
takun napisał(a): czy Audi trzyma poziom ten co dawniej
takun napisał(a):Chcę samochód przede wszystkim bezawaryjny, solidnie wykonany i ma mieć mocne blachy wytrzymujące zimy pod chmurką, nie łapiące korozjiTo moje główne priorytety
Rocznik 2003 - 2006
Silnik raczej benzynowy jeżeli nie będzie palił powyżej 10 w mieście i tak do 8 w trasie, ale spalanie nie jest dla mnie najważniejsze.
Samochody które wymieniłem wyżej najbardziej mnie interesują dlatego że mam do tych marek zaufanie a także o poszczególnych modelach już trochę czytałem zarówno w katalogu samochodów używanych jak i forach.
dzida napisał(a):Tak ze 25k za ładną i sensowną wersję 3d. I wiem, że są tańsze ale to tylko sprowadzone na handel i zarobek.
artur73 napisał(a):Przed 2003 nie ma takich kłopotów z zawieszeniem jak np w A4. Poza tym...nie jestem przekonany czy aby na pewno silniki grupy VW TFSi/FSi skusiłby mnie bardziej niż starsze konstrukcje.
dzida napisał(a):No Audi na minus wyróżnia się właśnie pod względem silnikowym, bo nie ma tak na prawde co polecić prócz cherlawych 1,6MPi i 1,9TDI
szybki napisał(a):no i posiada 2Jza pod maską którego reklamować nie muszę
szybki napisał(a):Tak wymieniłeś te autka chyba żeby sobie wymienić poniewaz co ma współnego a3 z ISem ???
Obawiam sie że chyba nic... zaczynając od wielkości idąc przez komfort a kończąc na bezawaryjności.
takun napisał(a):Silnik raczej benzynowy
takun napisał(a):jeśli jesteśmy przy silnikach to nie interesują mnie szaleństwa, ja choć jestem młody jeżdżę wolno tak do 90 maxWięc biorąc pod uwagę walory sportowe, ważniejsze już byłoby dla mnie niskie spalanie, LPG odpada - po prostu z zasady
takun napisał(a):Ma to wspólnego że oba auta mi się podobają
O Lexusach IS 200 słyszałem że są mega bezawaryjne tylko części i serwis podobno drogi jeśli już coś pójdzie, mimo wszystko byłbym zainteresowany,
takun napisał(a):IS 300 praktycznie nigdzie go nie majest to rzadko samochód bardzo, nie wiem czy by mi się chciało szukać go po całej Polsce
Obecnie na allegro jest tylko jeden
artur73 napisał(a):Tak napisałeś na początku. LPG nie chcesz.OK.
Piszesz później o niskim spalaniu,a więc jednak może TDI..? Wybór będzie !
(miałem A3 -97-1,9 TDI-110KM)