Taj jak w temacie jeżdżę samochodem Audi A3 i z racji faktu, że jestem w posiadaniu nieużywanego iPoda Touch'a wpadłem na pomysł, żeby na stałe wmontować go do samochodu.
Wyciągnąłem dzisiaj panel z zapalniczkę oraz "popielniczką" czy "koszem" i znalazłem tam dwa wejścia zasilające. Pierwsze standardowe do zapalniczki oraz drugie, które niestety jest mi nieznane (link do zdjęcia poniżej).
https://dl-web.dropbox.com/get/Camera%20Uploads/2014-04-05%2014.58.42.jpg?_subject_uid=55347849&w=AACxCZphq8R7zIvOV2URS83JHGyNeCuv7qlGKbngeR3N4AIPoda chciałbym wmontować właśnie w ten panel i stąd moje pytania. Czy jest możliwość bezpośredniego podpięcia ładowarki do jednego z wejść zasilających (domyślam się, że tak, wobec czego, które będzie lepsze)? Jak najlepiej umocować iPoda (spód panelu (kosza) jest metalowy)? Czy da się w przystępny sposób poprowadzić kabel dla wyjścia AUX drogą, którą biegnie przewód zasilający zapalniczkę.
Mam nadzieję, że problem opisałem dość jasno, ponieważ jest to mój pierwszy temat i nigdy nie bawiłem się w nic podobnego. W razie czego proszę o pytania.
Z góry dziękuje za pomoc.