REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
959 napisał(a):Mi sie juz dawno diesel zwrocil
Nawet jakbym mial caly drugi silnik kupic to i tak jestem do przodu wzgledem pb. Ciekawe co na to forumowa wiedza
Dzisiaj takie ladne wartosci mialem na komputerku...10,1l przy sr predkosci 24km/h. Zrobilem tak dobre 29km, z 10 razy odpalilem samochod -zyc nie umierac!!!
dziubasek napisał(a):Czy moge kolege zapytac jakie ma kwalifikacje w zakresie znajomosci tego tematu? I czy ewentualnie moglby zapodac jakis artykul naukowy na potwierdzenie tej tezy? Bylbym bardzo wdzieczny![]()
959 napisał(a):Nawet jakbym mial caly drugi silnik kupic to i tak jestem do przodu wzgledem pb. Ciekawe co na to forumowa wiedza
959 napisał(a):Mi sie juz dawno diesel zwrocil
Nawet jakbym mial caly drugi silnik kupic to i tak jestem do przodu wzgledem pb. Ciekawe co na to forumowa wiedza
Dzisiaj takie ladne wartosci mialem na komputerku...10,1l przy sr predkosci 24km/h. Zrobilem tak dobre 29km, z 10 razy odpalilem samochod -zyc nie umierac!!!
dziubasek napisał(a):Dla mnie jest to mocna teza, polecial oczywiscie plus za wypowiedz, ktora wywraca calkowicie moje wyobrazenie na temat funkcjonowania silnikow samochodow. Czy moge kolege zapytac jakie ma kwalifikacje w zakresie znajomosci tego tematu? I czy ewentualnie moglby zapodac jakis artykul naukowy na potwierdzenie tej tezy? Bylbym bardzo wdzieczny![]()
dzida napisał(a):że jutro drugi raz Ci się zwróci, a za miesiąc trzeci