Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
que napisał(a):Ludzie o czym wy mowicie? ja co do stanu tech tego auta sie nie wypowiadam, ale jak ktos pisze ze na a4 b7 trzeba wydac 40 tys? to jest smieszne, auto ma juz prawie 8 lat, konstrukcyjnie z 14 a srodek to juz sam nie wiem ile ale widac poprzednia epoke
ja rozumiem kult waga w PL ale nie wpadajmy w paranoje, to stare, malo atrakcyjne auto, i mysle ze cena jest adekwatna, moze nie akurat do tego bo w takim stanie powinien ksoztowac z 25 ale, kto o zdrowych zmyslach zaplaci za takie cos 40k, gdzie za tyle moze miec insignie o nieblo technologicznie mlodsza, c5, czy e90
czym ta a4 rozni sie od tej poprzedniej z 200 r? lampami i grilem? zenada.
Koniu napisał(a):Kolego najpierw prześledź forum i dopiero dyskutuj.
Nikt tu na forum nie wielbi VAG-a. Wręcz przeciwnie. Ale ceny nikt tu też nie zmieni. Ja też nie kupiłbym A4 b7 ale są ludzie co kupują (najczęściej Ci co sie nie znają). I taka prawda że trzeba dać odpowiedni hajs aby było to sprawne auto a nie złom. Tyle ode mnie, a Ty idź się edukuj na forum i dopiero dyskutuj
Chyba widać że nie do Ciebie..pawel93 napisał(a):Pisałeś to do mnie czy do kolegi que
A tu może grzeczniej bo jak czytać ze zrozumieniem nie potrafisz to też się do szkoły wybierz.pawel93 napisał(a):I nie mów do mnie że mam się edukować bo nie w Tobie ocenianie mojej wiedzy Panie moderatorze.
Koniu napisał(a):Mój błąd ale myślałem że każdy się domyślipawel93 napisał(a):Myślałem że kierowałeś swoją wypowiedź w moją strone, bo nigdzie nie napisałeś do kogo to kierujesz.
Nie pyskuj bo świeżak jesteś tutaj i lepiej się oswoić a nie się rzucać.que napisał(a):Koniu na kurs czytania ze zrozumieniem to mozemy ciebie wyslac,
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI