Witam Mam pytanie odnośnie bagażnika i zamku. Czy można zamykać zamek w bagażniku manualnie (kluczykiem) czy trzeba wymienić cały mechanizm zamka centralnego w bagażniku. Mam odłączony od bagażnika centralny bo sprawiał problemy.
No jasne ze jest, tylko ze ja nie mogę przekręcić kluczyka i właśnie nie wiem czy tak ma być fabrycznie czy coś jest zepsute, dlatego zadałem takie dziwne pytanie
powinno sie dac zamknac bez problemu ale skoro nie mozesz przekrecic kluczyka to widocznie wkladka stoi od nieuzywania. Mozesz sprobowac wyjac i wyczyscic moze sie ruszy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Mitsubishi Outlander PHEV w europejskiej specyfikacji Zaledwie sześć miesięcy po europejskim debiucie rynkowym nowego Outlandera w wersji z silnikiem benzynowym i wysokoprężnym, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) zaprezentuje podczas zbliżającego się Salonu Samochodowego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.