Witam, muszę wymienić szczotki w rozruszniku jednak nie mam pojęcia jakie kupić. Opel Astra F I 1.4i 60KM 1994r. Jakie i skąd najlepiej kupić szczotki ? Pozdrawiam.
daj do kogos kto zajmuje sie regeneracja rozrusznikow, uzywany tez nie wiadomo w jakim stanie. Moze byc dobry ale moze byc jeszcze gorszy. A dlaczego podejrzewasz szczotki?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Przy odpalaniu nie kręci, podejrzewam że blokują się szczotki przez co nie odpala , stuknę kilka razy młotkiem i odpala Ew. moze byc bendix.. Dodam że 2 dni temu wymieniłem aku na nowy bo myślałem że to aku jest winne..
Trzeba rozebrać i sprawdzić, nie muszą być odrazu szczotki może być tulejka wyrobiona lub poprostu zabrudzony, elektromagnez nie wybija. Przyczyn może być wiele jak widzisz. Szczotki to dość rzadka usterka w rozruszniku.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jak Lexus zwiększa bezpieczeństwo na drogach? Nowoczesne systemy multimedialne, klimatyzacja schładzająca wnętrze w sekundy czy ciekawy design sprawiają, że kochamy nowoczesne samochody, ale to niespotykany dotąd poziom oferowanego przez auta bezpieczeństwa imponuje ...
To nie jest takie proste jakby się zdawało . Ja Ci za dam pytanie - jaki tam masz rozrusznik ? Producent , jak już to jego numer . Wskazane aby wymontować i jechać do sklepu z takimi rzeczami i pokazać co się chce.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.