Audi A4 2002- zmiana wyglądu

10 Cze 2013, 16:49

Witam, nie długo mam zamiar zakupić auto Audi A4 z 2003 roku. Ten model wygląda mniej więcej tak =>
Chciałby zmienić ‘trochę’ jego wygląd,- wyłącznie z przodu. Ja w ogóle się nie znam na takich rzeczach, ale widziałem samochód (tzn. ten sam model) przerobiony w taki sposób jaki mnie interesuje.
Chciałbym aby jego przód wyglądał mniej więcej tak, a tył żeby został taki jaki jest:
Czy ktoś się oriętuje ile takie coś mogłoby kosztować i gdzie coś takiego można zrobić?
kokos324
Obserwowany

Auto: Audi A4
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

11 Cze 2013, 00:18

Model który chcesz kupić to Audi A4 B6. Przód na których chcesz zmienić pochodzi z nowszego modelu od Audi A4 B7. Nie wiem czy nie trzeba będzie dodatkowo przerabiać mocowań i błotników, ale jeżeli chcesz zrobić taką modyfikację to będziesz potrzebował: przedniej maski, lamp i zderzaka od wersji B7. Ceny możesz sobie sprawdzić jest tego sporo na aukcjach, pozostaje tylko robocizna, czyli malowanie i dopasowanie z montażem.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

15 Lip 2013, 08:21

blotniki i pas przedni tez beda inne i nie wiem czy twoje chlodnice beda pasowaly do tamtego pasa
kamilszczak01

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Adaptacyjne światła AHS (2012)
    Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...