Audi A4 2003 S-Line z Niemiec?

08 Lip 2008, 22:56

Witam. Na Niemieckiej stronie z ogłoszeniami samochodowymi znalazłem oferty w bardzo niskich cenach. Zdjęcia są realistyczne i wydają się przedstawiać samochody sprawne. Za [link do mobile.de wygasł] chcą 4 122 €. Co o tym sądzicie?
siakus
Nowicjusz

08 Lip 2008, 23:30

Moim zdaniem takie auto powinno kosztować ok. 12 tyś Euro a tu jest trzy razy mniej :) więc chyba jest coś nie tak z tą ofertą...
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

08 Lip 2008, 23:35

Masz rację ale przejrzyj sobie mobile, tam 80% ofert jest w atrakcyjnych cenach, a wątpię żeby 80% sprzedawców było naciągaczami. Jeżeli można przyjechać zobaczyć auto, to warto?
siakus
Nowicjusz

08 Lip 2008, 23:40

Warto ale tylko ja pojedziesz i zobaczysz. Auto w naprawdę dobrym stanie i w oryginale i z realnym przebiegiem będzie kosztowało mniej więcej tyle co ci podałem.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

09 Lip 2008, 00:09

sądzisz że te samochody są albo kradzione, albo mają coś nie tak z mechaniką etc?
siakus
Nowicjusz

09 Lip 2008, 07:31

BZDURA!! Panowie, gdyby te auto tyle kosztowało to gwarantuje ze juz by go tam nie było :) haha, każdy wie ile takie auto jest warte, to co sprzedaje 3 razy taniej, traci 8tys euro bo co?? bo mu sie za duże wydaje :) hahahahaha. Zwykła bajka.....a nawet gdyby było, to nasi szybcy handalrze juz by je mieli na lawecie, i stala by w polskim komisie za 36tys zł. Troszkę Logiki.....Cudów w Handlu nie ma :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
    Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...

09 Lip 2008, 08:50

Logika logiką, ale tu chodzi o większość takich ofert ;) Myślicie że to po prostu zwykli naciągacze?
siakus
Nowicjusz

09 Lip 2008, 09:24

siakus napisał(a):Logika logiką, ale tu chodzi o większość takich ofert ;) Myślicie że to po prostu zwykli naciągacze?

wiem, ze wydaje sie ze niemoeżliwościa, że dużo ludzi na mobile.de oszukuje, ale tak chyba jest. Moze byc tak, ze te autko na zdjeciach tak wyglada a po obejrzeniu jest całkowicie inne, albo koles powie ze sie z cena pomylił......to ja tez chce taka audi za 4200euro, i kazdy by chciał :)
jak dla mnie sciema :) i nie ma tematu :P
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Lip 2008, 11:08

stary takie audi kosztuje od 10 tysicey euro lekko. ja juz sie nawet spotkałem ze audi A6 z 2004 za 7 tysiecy.ale to chyba była 1/2 ceny podana
benek59
Nowicjusz

Miejscowość: Kluczbork/Opole

09 Lip 2008, 12:30

ale na mobile.de są praktycznnie same takie oferty i moim zdaniem są to podpuchy jak byś się zdecydował obejrzał to sprzedawca pewnie będzie chciał zaliczki itp . powie ze ci przyprowadzi autko na miejsce . Ja ogólnie nie polecam tego serwisu
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

09 Lip 2008, 17:55

piter36, masz racje, jeden ze sprzedawców z którymi kontaktowałem się teraz przez maile w sprawie Audi A4 2005r. Cena: 4 100 €, pisze iż jedyną opcją jest przelew.. Strasznie zamotał sprawę. Oto pierwszy mail od niego:
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

A tutaj drugi, pytałem o formy płatności itp.
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

EDIT:

A macie jeszcze jakieś niemieckie giełdy internetowe, które moglibyście polecić? :)
siakus
Nowicjusz

09 Lip 2008, 18:33

autoscout24.de (?) coś podobnego było

Zamiast .de wpiszcie .pl to macie od razu po polsku :)
Rodri94

09 Lip 2008, 20:01

Jak dla mnie ta historyjka jest dziwna :) I wogóle te ogloszenie znikło :) nie ma go juz, moze sie ktos połasił, a ta historyjka z smiercia brata na motocyklu, co miesiecznymi przegladami, i powodem niskiej ceny, haha, zreszta nie wiem juz sam. Są różni ludzie :p
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Lip 2008, 20:48

oj przeciez to sa wałki ktorych tam pełno
historia z anglikiem, ktory musi wracac do kraju czy cos takiego :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

09 Lip 2008, 20:49

Ta... jeden siedzi w Irlandii, drugi zginął na motorze, a auto super cycuś na śmieszne pieniądze.

Zaj***ć takiemu złodziejowi to mało.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika