Audi A4 99 r Chcę kupić opony jak najtaniej

29 Wrz 2013, 12:03

Gdzie kupie opony jak najtańsze do swego auta. Nie długo chcę je sprzedać i nie chce za wiele inwestować. Jestem z okolic Konina. Może ktoś wie gdzie mają takie nawet używane a dobra.
wesoly2929
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 03 1984
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: audi A4
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

03 Paź 2013, 16:29

Hej!

No czasami możesz wpaść w okazje, która nie jest okazją bo np. opony były źle przechowywane lub coś innego. Można zawsze posprawdzać czy w Twoim rozmiarze są opony tańsze, a nowe.... no ale Chińszczyzną lepiej się nie interesować. Jeżeli chcesz sobie kupić taniej to tylko w internecie raczej i sam sobie zamontujesz gdzieś u siebie a Ci wyślą do domu. Też część sklepów ma partnerskie serwisy w wielu miastach. Trzeba poszperać w wyszukiwarkach lub porównywarkach cen, a może trafi się coś okazjonalnego i nowego bo na przykład na allegro można natrafić na różnych osobników, którzy wypisują 3 strony jacy są piękni i wspaniali a potem lipa...

Pozdro! :)
slickrz
Aktywny

Auto: Audi A3

29 Lis 2013, 20:47

Jak najtaniej nie oznacza,że dane opony będa dobre,proponuję poważnie przemyśleć ten zakup,tak aby potem nie mieć pretensji. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych,chętnie pomogę oraz doradze podczas wyboru.
OponyImpolex
Początkujący

Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nissan NV200 - TAXI na ulicach Barcelony
    Nissan zaprezentował 22 listopada model NV200 oraz koncepcyjny pojazd e‑NV200 jako taksówkę miejską nowej generacji, przygotowując grunt dla pojazdów zeroemisyjnych w Hiszpanii i zapowiadając dalszy dynamiczny ...