Audi A4,A6 czy VW passat B5 TDI co KUPIC???

22 Wrz 2008, 15:52

Witam
Przymierzam się do kredytu samochodowego,max do 25 tys.Interesuje mnie samochód pochodzenia niemieckiego,tylko w dieslu.Pomóżcie coś wybrać.Rozważam
-Audi A4 b5 1,9 TDI 110 KM
-Audi A6 b5 2,5 TDI 150 KM
-VW Passat B5 1,9 TDI 110 Km
-w najgorszym przypadku Renualt Laguna II 1,9 dci 120 KM
Wiem jedynie o zawieszeniu tych aut ze jest aluminiowe i to tyle... Jak jest ze spalaniem Audi A6??? Które auto polecacie??? Pomóżcie...
kedziorzip
Nowicjusz

22 Wrz 2008, 16:53

Renault odpuść - złom. Odpuść też silnik 2.5 TDI - sporo pali i się sypie. Reszta warta uwagi.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

22 Wrz 2008, 16:57

to co kolega wyzej napisal i tego sie trzymaj! :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

22 Wrz 2008, 17:04

Panowie a jak jest właściwie z tym zawieszeniem aluminiowym??? Rocznie robię około 15 tys kilometrów,myślę ze to nie jest dużo i trochę pojeżdże na jednym zestawie wachaczy,mam racje:)? :)
kedziorzip
Nowicjusz

22 Wrz 2008, 17:25

No na pewno, ale koszty remontu będą wyższe. Lepiej uderzyć w VW pod tym względem, tam o ile wiem, jest normalna zawiecha.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

22 Wrz 2008, 18:22

w passku taka sama zawieszka jak w a4 czyli po2 wachacze.
No i passaty kradna na potege :/ ale auto warte polecenia
Bajer
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...
    Jaki najlepszy samochód prowadził Jeremy Clarkson?
    Jeremy Clarkson odpowiedział na kilka pytań dla motoryzacyjnej platformy społecznościowej Drivetribe. Wśród poruszonych wątków padł temat najlepszego samochodu, jaki kiedykolwiek prowadził. Okazuje się, że słynny ...

22 Wrz 2008, 18:24

w passacie jest ta sama zawiecha
kolego nie martw sie remontem, nie wiem czy jechales takim autem, ale komfort w a4 jest bardzo duzy w porownaniu do np. golfa III ;p

mialem a4 na handel i je sprzedalem tylko ze benzynke
teraz sam szukam dla siebie a4 tylko tez TDI raczej :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec