Szukając kombi w dieslu do ok. 80-90 tys. zawęziłem wybór do dwóch samochodów.
Oba byłyby rocznik 2008, Audi 2,0 tdi, BMW 318 lub 320 touring.
Prośba o pomoc w wyborze i opinie !!!
Zdecydowanie bardziej BMW. Lepsze prowadzenie, większy prestiż marki, zdecydowanie lepsze wykonczenie, czysty dzwięk silnika w porównaniu z klekotem audi.
Sam od jakiegos czasu uzytkuje bmw 3 kombi ale 335D i jestem bardzo zadowolony. A4 to niestety taki przerośnięty Golf, który wcale zle się nie prowadzi ale wykładając taką cene na wozidło wymaga się więcej.
No to mamy dwie opinie. CC jest b.ładne ale w najbliższej przyszłości planuję (2+1) więc CC raczej odpada.
Ja mam spory dylemat, z jednej stony wizualnie chyba bardziej Audi (chyba nawet jest troszkę większe), z drugiej własności jezdne BMW.
Ciężka decyzja była z dieslem (sportowe przyzwyczajenie do benzyny) ale przy przebiegach ok. 35 tys. rocznie, gł. na trasie to poprostu bardziej się opłaca.
Wg mnie Audi to takie VAGowskie wozidło jak Passat. BMW to już inna bajka, wiekszy prestiż. Jeżdżę X3 na codzień i muszę przyznać że jazda jest czystą przyjemnością, szczególnie z automatem. Moim kolejnym autem też będzie BMW
Toyota Camry z klocków Lego Australijska Toyota pokazała w Melbourne pełnowymiarową replikę Camry nowej generacji zbudowaną w całości z klocków Lego. Samochód stworzył Ryan McNaught przy użyciu 500 tys. elementów. Toyota Lego Konstrukcja ...
"Yellow boxy" na drogach - co to takiego? W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.