Audi A4 B4 Avant 1.8t 180km

11 Sty 2022, 16:28

Witam, powiedzcie mi koledzy ile może kosztować samochód Audi A4 B5 Avant 180km polift -99r szukałem na licytacjach ale nigdzie niema tej wersji z tą mocą.
DanySan
Nowicjusz

11 Sty 2022, 17:05

Ale na jakich licytacjach? Komorniczych? Może akurat nie mają, z resztą wartość dla nich raczej niewielka, oni łapią się za nowsze i cenniejze auta :) w necie na portalach są oferty:

[link do oferty na Olx wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Trevor
Zaawansowany

Prawo jazdy: 09 10 2008
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Volkswagen Golf 7 R
Silnik: 2,0 TSI
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2017

11 Sty 2022, 20:12

Nie nie na aukcjach miałem na myśli ponieważ mam zamiar sprzedać swoje w bardzo dobrym stanie wymieniony rozrząd, wymieniona podsufitka, wszystkie listwy, elektryka nowa, uszczelniony.. trochę w niego włożyłem tylko że to przód napęd a nie quatrro i Niemam pojęcia ile za niego zawołać. A chce sprzedać ze względu no jak kolwiek to nie zabrzmi na takie auto to oszczędne one nie jest a do pracy dziennie robię 120km. Większość wypłaty idzie na paliwo :/
DanySan
Nowicjusz

11 Sty 2022, 22:17

Wystaw za 10, jak się znajdzie jakiś przygłup - fan ałdi - poniemieckiego złomu to tyle zapłaci ale nie pytaj go dlaczego to robi :mrgreen:
A jeśli nie będzie większego zainteresowania to kolejne ogłoszenie z ceną 4-5k czyli realną wartością 23 letniego, pospolitego modelu segmentu d w dobrym stanie.
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

11 Sty 2022, 22:54

No ja bym chętnie zobaczył za 4 tys auto klasy średniej z prawie 200 końmi pod machą biorę od ręki, oczywiście nie jakiegoś trupa :)

Jak za duzo to pali to lpdżi trzeba było mu zapodać
Trevor
Zaawansowany

Prawo jazdy: 09 10 2008
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Volkswagen Golf 7 R
Silnik: 2,0 TSI
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2017
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprzedaż opon w 2019 roku
    Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...