Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
koziou napisał(a):Audice: [link do oferty na Allegro wygasł] ... 90405.html Nie jestem jeszcze obeznany i podejrzewam, że szybko wybijecie mi taki pomysł z głowy, a
koziou napisał(a):No właśnie cena jest podejrzana ale też bardzo kusząca Wyczytałem, że ten samochód ma bardzo twarde zawieszenie - chyba na polskie drogi tak średnio
Jak z ekonomią jazdy w mieście na takim silniku pozwólcie że jeszcze zapytam?
#EDIT
Od razu możecie powiedzieć w jakiej cenie można dorwać sensowną A4, zastanowie się nad dołożeniem no chyba że cena skoczy dwukrotnie. Jaki silnik w tym samochodzie jest najbardziej sensowny ale też ekonomiczny? Na co warto zwracać uwagę przy wyborze A4? (Co powiecie np. o tej? [link do oferty na Allegro wygasł] ... 70837.html)
koziou napisał(a):Jaki silnik w tym samochodzie jest najbardziej sensowny ale też ekonomiczny?
pkc napisał(a):Akurat A4, to jedno z najmniej problemowych aut z tych lat
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI