Witam, planuje zakupić komplet tarcze i klocki do audi a4 b5 avant,chciałbym aby cena i jakość były znośne. Taka średnia półka żebym na tym nie bał się pojechać w trasę . Co moglibyście zaproponować?
Popatrz na promocję bo czasem w komplecie części z wyższej półki wychodzą korzystnie cenowo. Ja ostatnio kupowałem Zimmermann i dostałem/znalazłem dobrą cenę. W innym aucie miałem komplet Boscha i też było ok jeżeli chodzi o jakość do ceny.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Opel Ampera, samochód elektryczny podbija Europę Ampera – rewolucyjny elektryczny model Opla – to zgodnie ze statystykami sprzedaży z maja 2012 najlepiej sprzedający się w Europie samochód elektryczny. Ten niezwykły pojazd – mający ponad 20-procentowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.