Wczoraj jechałem i jakimś cudem 2-3 wchodziły normalnie wrecz idealnie a dziś znowu to samo jakby ocieralo o cos nie wiem co to moze byc,olej w skrzyni ponizej normy,ale to by nie wchodziły wszystkie biegi zle,czy tylko jak moje 2-3???
Uzupełnij olej w skrzyni bo może być tak że akurat dla 2 i 3 biegu jest niedostateczne smarowanie i przez to powstają problemy z włączaniem tych biegów.
Jaki wpływ na prędkość ma hałas silnika, a jaki muzyka? Badania wykazują, że hałas silnika ma wpływ na prędkość, z jaką jedzie kierowca. Gdy kierowca nie słyszy natężenia pracy silnika, jeździ szybciej i znacznie zaniża szacowaną przez siebie prędkość, z jaką się porusza*. A jak ...
BMW i3 Concept Coupe - wnętrze zachęcające i przestronne Projekt kabiny BMW i3 Concept Coupe pokazuje jak zmienia się plan kokpitu w procesie przygotowania do produkcji masowej i jak powstaje oryginalny klimat wnętrza sportowego, trzydrzwiowego pojazdu koncepcyjnego. Konstrukcja ...
Jak się boisz to poradź się jakiegos fachowca. Jedź do mechanika albo... online. Kolega miał podobny problem... napisał do kogos ze strony www.[reklama] i facet mu wszystko na spokojnie wytlumaczyl i doradzil. Tobie też może pomoże i będziesz miał spokojną głowę :]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.