szukam wkoncu swojego samochodu duzo pisałem na ten temat i o duzo samochodów pytałem ale teraz mam te dwa modele i chciałbym sie dowiedziec cos na ich temat,jakie silniki najlepsze,jak wyglada z zawieszeniem itp dzieki pozdrawiam
jesli myślisz o przednionapędowym Audi to zdecydowanie BMW. Audi poza dobrymi materiałami w środku raczej się jakoś szczególnie nie wyróznia, chyba że myślisz o wersji Quattro?
Osobiście bardziej podoba mi się Audi a4,może jakosc materiałów w środku jest gorsza niż w BMW,ale porównując solidnosc tych aut to prezentują bardzo zbliżony poziom. A ile km robisz rocznie? Zastanów się nad silnikiem diesla.
Hansa-Lloyd Goliath - historia zabytkowego samochodu ciężarowego Hansa-Lloyd to niemiecki producent samochodów, motocykli i ciężarówek, który działał w latach 1905-1950. Firma słynęła z produkcji ciężarówek o wysokiej niezawodności, które były popularne ...
Jak bezpiecznie holować samochód osobowy? Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...
W intercarsie jest drogo ale za to konret części,ostatnio ojcu szukałem błotnika do Lanosa,w intercarsie był za 240zł nowy plus malowanie a na szrocie w tym samym kolorze co Lanos był za 130zł.Tylko stary do dziś nie wybrał
luknij to BMW [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
popros tego od czarnej a4 o numery holenderskie z dokumentow i zweryfikuj sobie przebieg, bo w 160kkm dieslem na zachodzie to robi sie w 3 lata, a nie 11
to bezowe tez troche niski, ale mozna tlumaczyc benzyna dokladnie sprawdzic historie, bo wnetrze w tych a4 nawet po 400kkm zle wygladac nie bedzie
cyc napisał(a):aha mówisz ze ten przebieg cofany?? a co jest z ta bezową nie tak??
[ Dodano: 26 Luty 2011, 23:26 ] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wiem ze w autach z Holandii można zweryfikować jakoś przebieg, poczytaj w necie.
Średni przebieg dla diesla na Zachodzie to 30 tys km/rok wiec skoro auto ma 11 lat to realny przebieg to bardziej 300 000 niż magiczne 160 000 czy 189 000 .
Ja bym sie zainteresował tą czarną co wyżej podałem,beemka jest z mojego miasta,zresztą synek mieszka niedaleko mnie nawet i on to jest jakiś typowy maniak bo co widze to zawsze czysta i zadbana ta beema.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.