Witam, mam tylko klucz serwisowy(nie ten plastikowy, tylko ten ze znakiem klucza francuskiego) oraz dwa piloty, ale oba mają złamane groty. Piloty są od tego auta, normalnie otwieraja auto i bagażnik. Chciałem dorobić groty do tych scyzoryków, ale nie wiem czy wtedy gdy dorobie na podstawie klucza serwisowego to czy będę mógł otworzyć schowek i bagażnik? Proszę o pomoc. P.S. oczywiście nie chce dorabiać w aso, tylko u prywatnego gościa
mati0000 napisał(a):Chciałem dorobić groty do tych scyzoryków, ale nie wiem czy wtedy gdy dorobie na podstawie klucza serwisowego to czy będę mógł otworzyć schowek i bagażnik?
Jeżeli kluczyk serwisowy tego nie otwiera to po dorobieniu grotów z kluczyka serwisowego nic się nie zmieni i tez nie będziesz mógł otwierać. Nie masz tych grotów które są ułamane?
Pewnie tak, są specjalne przyrządy które umożliwiają dorobienie grotu na podstawie wkładki zamka w samochodzie. Ty masz jeszcze kluczyk serwisowy który na pewno będzie pomocny w takim dorobieniu oryginalnego grotu. Musisz zapytać w specjalistycznym zakładzie jak dokładnie przebiega droga do dorobienia takiego kluczyka w twoim przypadku.
Jak dobrze zaplanować podróż samochodem? Wybierając się w dłuższą podróż samochodem powinniśmy się do niej wcześniej przygotować aby uniknąć niespodzianek w trasie. O tym jak dobrze zaplanować podróż samochodem piszemy w kilku punktach które ...
BMW M6 Gran Coupe: siła i estetyka w najczystszej formie Na salonie NAIAS 2013 w Detroit BMW M przedstawi premierowy trzeci wariant nadwoziowy BMW M6, wysokiej klasy samochodu sportowego. Nowy BMW M6 Gran Coupe łączy charakterystyczne dla aut spod znaku M osiągi z wyjątkowymi walorami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.