Audi a4 b6 pomysł na audio

08 Lip 2018, 11:11

Siemanko mam pytanie macie jakiś pomysł na jakiś fajny zestaw audio ? Jakieś głośniki ,subwoofer może jakiś wzmacniacz ? Tak żeby było fajnie a zarazem nie była to jakaś kolosalna suma ? Zamierzam kupić ten samochód i od razu coś pomyśleć jeśli chodzi o audio. Chyba że ktoś z was ma/miał i seryjne daje rade ?
kubacz00
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 10 2000
Auto: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

09 Lip 2018, 12:59

Seryjne grały całkiem nieźle ale zależy jeszcze jakie będzie tam radio bo było kilka modeli seryjnych montowanych w tym modelu.

Napisz jaki budżet przewidujesz na rozbudowę audio z tego co napisałeś chciałbyś wszystko wymienić i uzyskać jakieś faje efekty.
Mamy więc:
1. Radio
2. Głośniki
3. Subwoofer aktywny (to chyba najtańsza dobra alternatywa)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

09 Lip 2018, 14:13

Nie znam się właśnie jeszcze ;/ Napisze 500 zł a ty powiesz ze za 500 zł to ty suwoofer kupisz no ale w 1000zł chciałbym się zmieścić
kubacz00
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 10 2000
Auto: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

20 Lip 2018, 18:03

Ja bym zrobił tak. kupił auto zobaczył zestaw jaki będzie tam seryjnie zamontowany może się zdarzyć że ktoś będzie zmieniał i nie będziesz miał serii więc myślenie w tej chwili o całym sprzęcie jest trochę na wyrost.

Jak okaże się że radio będzie spoko i głośniki to zostanie ci tylko dokupić subwoofer. Myślę że najlepiej będzie jaki już będziesz miał auto i podasz nam co tam masz wtedy konkretnie pomożemy :)

Sam subwoofer aktywny do auta można kupić do 300zł plus radio które będzie miało osobne sterowanie na niego do 400zł też kupić coś niezłego zostaje 300zł na głośniki więc myślę że na pewno coś z tego wyjdzie co będzie całkiem nieźle grało.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!