Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Thexr napisał(a):benzyna wersja 1.8 lub 2.0
Thexr napisał(a):To w jakiej cenie niby ok?
Thexr napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-g ... a945c38d70
Ta Audi rzuciła mi się w oko, na ogłoszeniu według was ok czy coś nie tak?
Thexr napisał(a):Jak podchodzicie do przebiegów na tych ogłoszeniach?
Bo aż śmiech bierze jak się widzi przebieg poniżej 200 tys :E
Barol napisał(a):Szczerze też tak kiedyś myślałem że kupno auta w Autoryzowanym Salonie lepiej wyjdzie dopóki nie pojechałem z kolegą parę miesięcy temu oglądać jednej Vectry C z salonu Fiata,auto z trochę wygórowaną ceną,ze śmiesznym przebiegiem i z dobrym motorem więc mówimy trzeba jechać póki jest.. taa na miejscu auto może nie okazało się gruzem ale wymagało na start lekko do wsadzenia 2-3k (pomijam pakiet startowy czyli rozrząd,olej itd).
Kolega stwierdził że się zastanowi ale bardziej był na nie tak samo jak ja więc w końcu odpuścił sobie a ogłoszenie póżniej wisiało jeszcze z dobre pół roku..
Tak więc na każde auto trzeba uważać
szybki napisał(a):Na podstawie jednego przypadku wyrobiłeś sobie ogólne zdanie...?
Barol napisał(a):Szczerze też tak kiedyś myślałem że kupno auta w Autoryzowanym Salonie lepiej wyjdzie dopóki nie pojechałem z kolegą parę miesięcy temu oglądać jednej Vectry C z salonu Fiata,auto z trochę wygórowaną ceną,ze śmiesznym przebiegiem i z dobrym motorem więc mówimy trzeba jechać póki jest.. taa na miejscu auto może nie okazało się gruzem ale wymagało na start lekko do wsadzenia 2-3k (pomijam pakiet startowy czyli rozrząd,olej itd).
Kolega stwierdził że się zastanowi ale bardziej był na nie tak samo jak ja więc w końcu odpuścił sobie a ogłoszenie póżniej wisiało jeszcze z dobre pół roku..
Tak więc na każde auto trzeba uważać..
andrewb25 napisał(a):Przyjedzie janusz i będzie płakał że trzeba zrobić to i to przy samochodzie i będzie żądał obniżki ceny na te rzeczy.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI